• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Wenskaarten set zwart wit, ansichtkaarten set (9 stuks)

€ 9,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 werk dag(en)

Beschrijving

Klaar om indruk te maken met onze te gekke zwart-wit wenskaarten set? Deze hippe kaarten hebben een moderne look met afgeronde hoeken en zijn perfect voor allerlei momenten! Met 9 unieke kaarten voorzien van verschillende wensen zit je nooit meer zonder de juiste woorden.

Of je nu iemand een steuntje in de rug wil geven, je medeleven wilt betuigen of een babyshower wilt vieren, onze wenskaarten set heeft het allemaal! Geen gedoe meer met het zoeken naar aparte kaarten, want met deze set ben je in één klap klaar voor elke gelegenheid.

Tijd om je emoties te laten spreken! Gooi die saaie kaarten weg en kies voor onze toffe zwart-wit wenskaarten set. Bestel vandaag nog en zorg dat je voor elke gelegenheid een passende moderne wenskaart in huis hebt!

De wenskaarten set bevat 9 verschillende kaarten (zie foto's voor teksten).


Ansichtkaarten, ook wel wenskaarten of prentbriefkaarten genoemd, zijn nog steeds een populair en veelzijdige communicatiemiddel. Deze kaarten zijn bedoeld om te versturen via de post en bevatten vaak aan de ene zijde een afbeelding / gedrukte tekst en op de andere kant ruimte voor een persoonlijke boodschap, adres en postzegel.

De geschiedenis van ansichtkaarten gaat terug tot het einde van de 19e eeuw, toen ze voor het eerst in Oostenrijk werden geïntroduceerd. Ze werden snel populair in Europa en daarbuiten, als een goedkope en efficiënte manier om berichten te versturen en de wereld te laten zien.

Ansichtkaarten hebben niet alleen een decoratieve waarde, maar spelen ook een rol in het behouden van tradities en het versterken van sociale banden. Het ontvangen van een ansichtkaart kan een gevoel van verbondenheid en vreugde opwekken, vooral in een tijd waarin digitale communicatie dominant is.

Kortom, ansichtkaarten blijven een geliefde manier om emoties, gedachten en ervaringen te delen. Of het nu gaat om een persoonlijke groet, een unieke herinnering of gewoon een glimlach, ansichtkaarten zijn tijdloze blijk van aandacht en genegenheid.