• Samenwerken is de sleutel
  • Altijd diverse aanbiedingen
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!
  • Met jouw aankoop steun je kleine ondernemers
  • Samenwerken is de sleutel
  • Altijd diverse aanbiedingen
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!
  • Met jouw aankoop steun je kleine ondernemers

De meeste sieraden in onze webshop zijn handgemaakt en dus echt unieke items!

Wij verkopen onder andere:

Fimoklei sieraden

Met oog voor de allerkleinste details worden de mooiste meisjes sieraden, thema sieraden en accessoires van fimoklei met de hand vervaardigd.

Bekijk onze snoepketting assortiment, oorbellen met hartjes, unicorn ketting en alles wat met snoep en eten te maken heeft gemaakt van fimoklei.

Voor de armbanden wordt er vaak gebruik gemaakt van elastiek, het voordeel; een elastische armband past eigenlijk altijd!

Edelsteen sieraden

De beste kwaliteit edelstenen, de hoogste kwaliteit materialen worden gebruikt voor onze edelsteen armbanden, edelsteen kettingen en edelsteen oorbellen.

De sieraden van DeesSeaAtelier worden voor verzending zelfs speciaal voor je gereinigd en Reiki opgeladen.

Voor de armbanden wordt er vaak gebruik gemaakt van elastiek, het voordeel; een elastische armband past eigenlijk altijd!

Wist je dat DeesSeaAtelier naast edelsteen sieraden ook de beschermengel edelsteen maakt en Gua Sha massageharten verkoopt?

Stainless steel sieraden

Betaalbaar en tijdloos, onze stainless steel ofwel RVS sieraden. Met de hand gemaakte kettingen, armbanden en oorbellen.

Van stainless steel, hebben we bijvoorbeeld de supermooie Moederdag sieradenset bestaande uit een ketting met strass steentjes en hartjes, in zilverkleur of goudkleur, samen met een armband. Maar we hebben ook handmade sieraden met facet geslepen glaskralen die je tegemoet glinsteren!

Celtic ringen en lederen hangers

Je houdt er van of je hebt er niets mee, maar de echte Viking en kunstliefhebber kan zijn hart ophalen met onze Celtic ringen.

Daarnaast hebben we ook lederen hangers die een mooie aanvulling zijn op de Celtic Viking sieraden.

Hou je van iets aparte sieraden, dan is dit zeker de plek om dat aparte sieraad te vinden.

Oorbellen

We hebben oorbellen voor meisjes, oorbellen voor vrouwen en ook leuke thema oorbellen.

Onze oorbellen zijn overwegend met de hand gemaakt, zoals natuurlijk de fimoklei oorbellen, maar ook de oorbellen met edelstenen zijn met veel zorg en aandacht handgemaakt.

Armbanden

Van Reiki opgeladen armband tot elastische armband met Engelse drop, er zit vast voor jou ook iets tussen! We hebben leuke armbandensets in deze categorie, maar ook unieke armbanden per stuk.

Vanaf €6,95 koop je al een maansteen armbandje, deze zijn razend populair! Dit is ook een elastische armband, dus past eigenlijk altijd!

Kettingen

Onze kettingen hebben we in 2 categorieën verdeeld, kettingen met edelstenen en kettingen met kralen en bedels. In beide categorieën zijn de meeste kettingen met de hand gemaakt. Bij de kettingen met kralen en bedels vind je o.a. onze kettingen met lederen hangers en kettingen met edelsteen hangers, de edelsteen kettingen van Desiree worden speciaal gereinigd en Reiki opgeladen voor verzending.

In de categorie kettingen met edelstenen vind je ook diverse Reiki opgeladen kettingen. Verschillende kettingen zal je in beide categorieën vinden, maar dat is omdat ze volgens ons in allebei thuis horen en wij willen gewoon dat je niets mist!

Enkelbandjes

Helaas hebben we geen enorm aanbod enkelbandjes. Allicht dat dit in de toekomst veranderd. Maar misschien zit net dat ene enkelbandje voor jou er wel tussen.

Sleutelhangers en tashangers

Altijd een leuk cadeautje om weg te geven of om zelf te houden. We hebben verschillende sleutelhangers, die ook als tashanger door kunnen. Je vindt bij ons o.a. sleutelhangers met naam, kralen, een sleutelhanger met hondenpootje, unicorn sleutelhangers, sleutelhangers van fimoklei, maar ook de beschermengel edelsteen staat hier tussen, want ook deze staat prachtig aan een tas!

Sieraden