• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

VOORLOPIG VOLGEBOEKT! Kerstkrans kerstballen Cozy, kerstdecoratie, kerstballenkrans

€ 85,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 5-7 werk dag(en)

Beschrijving

Kerstkrans gemaakt van verschillende kerstballen.

Diameter 40 cm.

Van deze mooie decoratie heb je jarenlang plezier!

Ophalen kan op afspraak in Hilversum.

LET OP: Omdat de kransen handgemaakt worden kan de krans iets afwijken van de krans op de foto.

Breng de Magie van Kerst binnen met onze prachtige Kerstkrans!

Kerst is de tijd van het jaar waarin onze huizen worden omgetoverd tot een warme, uitnodigende plek vol vreugde en gezelligheid. Onze met zorg samengestelde kerstkrans, gemaakt van een verscheidenheid aan schitterende kerstballen, is de perfecte manier om een vleugje feestelijke betovering aan je decor toe te voegen.

Met een royale diameter van 40 cm is deze kerstkrans een opvallend pronkstuk dat de aandacht zal trekken en bewonderende blikken zal krijgen. Plaats hem als een opvallend middelpunt in je woonkamer, boven de openhaard of op een andere plek waar je kerstsfeer wilt verspreiden.

Het beste van alles is dat deze prachtige decoratie met liefde en zorg is gemaakt. Je gaat jarenlang plezier van deze kerstkrans hebben. Het is een tijdloos stuk dat je jaar na jaar weer tevoorschijn kunt halen om je huis in de kerststemming te brengen.

Houd er rekening mee dat omdat elke krans met de hand wordt gemaakt, deze enigszins kan afwijken van de krans op de foto. Dit voegt een uniek tintje toe aan je kerstdecor en maakt jouw krans echt speciaal.

Als je in de buurt van Hilversum bent, kun je de krans op afspraak ophalen om hem nog sneller aan je kerstversiering toe te voegen.

Breng de glans van Kerstmis naar je huis met onze prachtige kerstkrans. Het is niet alleen een decoratie, maar ook een symbool van vreugde, liefde en warmte tijdens deze bijzondere tijd van het jaar. Laat de kerstpret maar beginnen!