• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Raamsticker "Sinterklaas en Pieten op huisjes", Sinterklaas

€ 13,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-4 dag(en)

Beschrijving

Versier je huis voor Sinterklaas en zijn Pieten met gemak!

Maak je klaar om de magie van Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten in je huis te verwelkomen met onze speciale decoratiesticker! Of je nu jong of oud bent, het versieren van je huis voor Sinterklaas brengt altijd een gevoel van opwinding en gezelligheid met zich mee. Onze decoratiesticker maakt het gemakkelijk en leuk om je huis in de Sinterklaasstemming te brengen.

Eenvoudig te installeren:

Onze decoratiesticker wordt geleverd in losse delen, zodat je zelf kunt beslissen hoe je ze wilt rangschikken. Of je nu je raam, deur, muur of een andere gladde oppervlakte wilt versieren, deze sticker past zich aan jouw creatieve visie aan.

Hoogwaardig Vinyl:

Gesneden uit verwijderbaar vinyl, straalt deze sticker een luxe en prachtige uitstraling uit. Het gladde en glanzende oppervlak geeft je decoratie een professionele afwerking.

Eenvoudig te bevestigen:

Om het aanbrengen nog eenvoudiger te maken, wordt de sticker geleverd met overzet-tape. Hiermee kun je de sticker nauwkeurig en stevig op het gewenste oppervlak plaatsen. Zorg ervoor dat je raam, muur of deur schoon en droog is voordat je begint voor het beste resultaat.

Belangrijk om te weten:

Deze sticker is bedoeld voor eenmalig gebruik en is géén raamfolie. Het is een tijdelijke manier om je huis op te fleuren voor de Sinterklaasviering, zonder permanent aan je oppervlakken te hechten.

Met onze decoratiesticker breng je de magie van Sinterklaas en zijn Pieten tot leven in je eigen huis. Creëer een feestelijke en gastvrije sfeer terwijl je samenkomt met vrienden en familie om deze speciale tijd van het jaar te vieren. De sticker is ongeveer 20 cm hoog, en is de perfecte toevoeging aan je Sinterklaasdecoraties. Laat pakjesavond maar beginnen!