• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Pepernotenzakje met naam (keuze uit 6 varianten), Sinterklaas, pepernootzakje

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-5 werk dag(en)

Beschrijving

Het is bijna de gezelligste tijd van het jaar, en we hebben iets speciaals voor de allerkleinste Pietjes. Onze pepernotenzakjes (met naam) zijn perfect voor de kleinsten, maar ook een geweldig Sinterklaas kleinigheidje voor je personeel!

De pepernotenzakjes zijn gemaakt van een jute katoenmix stof èn er zit een handig trekkoordje aan om de inhoud veilig te stellen. :)

Deze zakjes zijn niet alleen schattig, maar ook veelzijdig.

Je kunt ze bijvoorbeeld vullen met een kleine chocoladeletter, een zakje pepernootjes of iets anders lekkers / leuks en dan cadeau geven. Dat is leuk voor bijvoorbeeld de personeelsvereniging van een bedrijf.

Maar natuurlijk zijn de pepernotenzakjes ook handig om mee te nemen naar de intocht van Sinterklaas en ze daar te laten vullen of om als schoencadeautje te gebruiken.

De zakjes meten 15 x 20 cm en zijn groot genoeg om een feestelijke verrassing te herbergen.

Kies uit maar liefst 6(!) varianten en voeg een persoonlijke touch toe met de naam van de ontvanger(s) op het zakje, dat maakt dit Sinterklaascadeautje extra speciaal.

Of je nu op zoek bent naar een traktatie voor de kleintjes, deze zakjes op school gaat gebruiken of als attentie voor je collega's, onze pepernotenzakjes zijn een geweldige keuze. Laat het Sinterklaasfeest maar beginnen!

Geef de gewenste naam / namen op in het opmerkingenveld tijdens het afrekenproces. Wil je een zakje zonder naam? Dat kan! Laat het opmerkingenveld dan leeg.

Bij grotere aantallen is de levertijd langer dan aangegeven.

Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via het contactformulier , Whatsapp of info@cbeezzz.nl