• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
 • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
 • 06 36 36 60 75
 • Ook verzending naar België!
 • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
 • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
 • 06 36 36 60 75
 • Ook verzending naar België!

Peg Doll "Nijntje Pluis", Peg Dolls kinderboek, houten popjes (set van 2)

€ 12,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: ca. 2-3 werk dag(en)

Beschrijving

Deze Peg Dolls "Nijntje Pluis", zijn ca. 7 cm hoog.

De houten popjes zijn behandeld met een laagje vernis op waterbasis voor bescherming.

Peg Dolls worden naast decoratie of als speelgoed, ook steeds vaker gebruikt bij verschillende therapieën en op basisscholen.

Deze Peg Doll set kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden en bestaat uit 2 Nijntjes.

Exclusief huis.


Wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even contact met ons op.

Nijntje Pluis, ook wel bekend als Miffy in het Engels, is een beroemd fictief konijntjeskarakter gecreëerd door de Nederlandse auteur en illustrator Dick Bruna. Nijntje is een schattig wit konijn met twee ronde zwarte ogen, twee rechtopstaande oren, en een eenvoudige en herkenbare vorm.

Enkele belangrijke kenmerken en informatie over Nijntje Pluis:

 1. Creatie: Nijntje werd voor het eerst geïntroduceerd door Dick Bruna in 1955 in een kinderboek getiteld "Nijntje" (in het Engels "Miffy"). Het karakter werd een onmiddellijk succes en groeide uit tot een van de meest geliefde kinderboekenkarakters wereldwijd.
 2. Boeken: Nijntje Pluis is het hoofdpersonage in een reeks prentenboeken die zijn geschreven en geïllustreerd door Dick Bruna. De boeken zijn bekend om hun eenvoudige tekst en heldere illustraties en zijn bedoeld voor jonge kinderen om te lezen of te worden voorgelezen.
 3. Universeel karakter: Nijntje is een tijdloos en universeel karakter dat kinderen van over de hele wereld heeft weten te charmeren. De boeken zijn vertaald in meer dan 50 talen en zijn beschikbaar in tientallen landen.
 4. Merchandising: Vanwege de populariteit van Nijntje Pluis zijn er talloze merchandiseartikelen gemaakt, waaronder knuffels, speelgoed, kleding, en nog veel meer.
 5. Cultureel icoon: Nijntje Pluis is niet alleen een bekend kinderboekenkarakter, maar ook een cultureel icoon in Nederland. Haar beeltenis is te vinden op verschillende producten en souvenirs en heeft zelfs een eigen museum in Utrecht, Nederland, genaamd het "Nijntje Museum."
 6. Lessen en waarden: De verhalen van Nijntje bevatten vaak eenvoudige lessen en waarden voor jonge kinderen, zoals vriendschap, nieuwsgierigheid en leren. De boeken stimuleren interactie tussen ouders en kinderen en bevorderen het leesplezier.

Nijntje Pluis blijft een geliefd en tijdloos figuur dat generaties kinderen heeft geïnspireerd en blijft inspireren. Haar eenvoudige en herkenbare stijl heeft haar een speciale plaats gegeven in de harten van jonge lezers over de hele wereld.

Peg Dolls, die schattige houten poppetjes, zijn geweldig speelgoed dat al jarenlang plezier brengt.

Kleine, magische met de hand beschilderde figuurtjes die de speelwereld van kinderen tot leven brengen. Ontmoet onze betoverende Peg Dolls! Deze schattige houten poppetjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema's en zijn perfect om de verbeelding te prikkelen. Of het nu gaat om een sprookjesachtig avontuur, een wilde safari of een boerderijspel, met onze houten poppetjes kunnen kinderen eindeloos spelen en nieuwe werelden ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een uniek speelgoed voor je kinderen, voor op school, of voor professionele doeleinden, met onze Peg Dolls kun je alle kanten op.