• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Lepel met tekst "Hoteldebotel van jou", klein cadeautje

vanaf € 5,25

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Lepeltje met tekst "Hoteldebotel van jou".

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor een speciaal iemand? Wat dacht je van een gegraveerde lepel met de tekst "Hoteldebotel van jou"? Deze lepel met tekst is niet alleen functioneel, maar ook een blijvende herinnering aan een bijzondere gelegenheid.

Deze prachtige lepel is gegraveerd met de tekst "Hoteldebotel van jou", wat een leuke en speelse uitdrukking is om te laten zien hoeveel je van iemand houdt. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, huwelijk of gewoon om je liefde te uiten, deze gegraveerde lepel is een origineel klein cadeautje dat zeker indruk zal maken.

Daarnaast heb je de optie om te kiezen voor track and trace bij de verzending van de lepel. Dit betekent dat je het cadeau kunt volgen vanaf het moment dat het wordt verzonden tot het moment dat het wordt afgeleverd. Dit geeft je gemoedsrust en zorgt ervoor dat je precies weet waar het cadeau zich bevindt en wanneer het wordt bezorgd. Zo kun je er zeker van zijn dat het cadeau op tijd aankomt en de ontvanger hoteldebotel zal zijn!

Deze gegraveerde lepel met de tekst "Hoteldebotel van jou" is een uniek en persoonlijk cadeau dat geschikt is voor diverse gelegenheden. Het is een blijvende herinnering die de ontvanger zal koesteren en altijd zal herinneren aan de speciale band die jullie delen.

Maak indruk met dit bijzondere kleine cadeautje met een grote betekenis.

Je kunt ervoor kiezen om de lepel met of zonder track en trace te laten versturen, afhankelijk van jouw voorkeur.


Maat: ca. 15,5 cm (dessertlepel formaat)

Advies: niet in de vaatwasser reinigen