• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Kant en klaar traktatie "Houten puzzel Jungle", trakteren

€ 2,10
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-4 werk dag(en)

Beschrijving

Kant en klaar traktatie met puzzel, een bellenblaas en iets lekkers.

De puzzeltjes bestaan uit 3 verschillende afbeeldingen.

De afbeeldingen op de puzzeltjes worden assorti geleverd.

De bellenblaas wordt qua kleur ook assorti geleverd.

De puzzeltjes zijn van dik karton en zijn 13x12 cm groot.

Wil je er nog een leuke (gepersonaliseerde) sticker op? Kies deze dan hier.

We plakken de stickers er standaard voor je op!


Kant en klaar traktaties: Gemak en vreugde in één pakket

Kant en klaar traktaties zijn dé perfecte oplossing voor drukke ouders, leraren en iedereen die op zoek is naar een snelle, maar toch leuke manier om te trakteren. Dit is waarom kant en klaar traktaties zo geweldig zijn:

1. Tijdbesparend: Met kant en klaar traktaties hoef je geen uren in de keuken door te brengen om iets speciaals te maken. Ze zijn direct klaar voor gebruik, waardoor je kostbare tijd bespaart.

2. Diverse opties: Er zijn tal van opties beschikbaar. Je kunt traktaties vinden die passen bij het thema van je feestje of de voorkeuren van de trakterende persoon.

3. Geen stress: Traktaties maken kan stressvol zijn, vooral als je weinig tijd hebt. Met kant en klaar traktaties verdwijnt die stress als sneeuw voor de zon en kun je je richten op het genieten van het moment.

4. Creatieve presentatie: Hoewel de traktaties zelf al helemaal klaar zijn, kun je nog steeds je creativiteit uitleven bij het presenteren ervan. Voeg eventueel zelf nog een persoonlijk tintje toe met leuke extra decoraties, of versier een mooie mand in hetzelfde thema om de kant en klaar traktaties extra mooi te presenteren.

Kant en klaar traktaties zijn een leuke en snelle manier om speciale gelegenheden passend te vieren. Geniet van het gemak en de vreugde die ze met zich meebrengen, en maak je volgende traktatie-avontuur moeiteloos en plezierig!