• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Houten wanddecoratie "Wandpaneel Worldmap", Shou Sugi Ban, muurdecoratie

€ 325,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: op aanvraag dag(en)

Beschrijving

Afmetingen: 80x60 cm

Afbeelding van wereld en windroos zijn op een woodburned paneel ingebrand. Daarna is de kleur toegevoegd, maar zijn houtnerven nog goed zichtbaar.

Een unieke combinatie van verschillende houtbewerking technieken.

Haal de natuur in huis met onze unieke houten wanddecoratie - een Worldmap paneel gemaakt van houten pallet planken. Dit bijzondere kunstwerk is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

De techniek die gebruikt is om het hout te bewerken heet Shou Sugi Ban, een traditionele Japanse methode waarbij hout wordt behandeld om een fraaie houtnerf en kleur te creëren. Deze techniek zorgt voor een unieke uitstraling en geeft het hout een prachtige textuur.

Ons Worldmap houten wandpaneel is met zorg samengesteld uit gerecyclede pallet planken, waardoor het een duurzame keuze is voor je wanddecoratie. Het gebruik van gerecycled hout draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

Dit unieke paneel is een echte eyecatcher en een bijzondere aanwinst voor elke grote muur in je huis. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer, kantoor of een andere ruimte, dit kunstwerk zal zeker de aandacht trekken en een statement maken in je interieur.

Maak een bewuste keuze voor milieu verantwoorde kunst en voeg onze houten wanddecoratie toe aan je interieur. Bestel nu en geniet van de unieke schoonheid van ons Worldmap houten wandpaneel gemaakt van houten pallet planken met de bijzondere Shou Sugi Ban techniek! Neem voor meer informatie over deze techniek en ons product contact met ons op.