• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Houten wanddecoratie "Wandpaneel Schotse Hooglander", Shou Sugi Ban, muurdecoratie

€ 525,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Schotse Hooglander, afmeting 90cm x 85cm.
Alleen voor de neus is klein beetje verf gebruikt, de rest zijn puur natuurlijke kleuren, gecreëerd door branden.
Achterpaneel is zwart gebrand Yakisugi methode.
Afbeelding is gebrand en bewerkt Shou Sugi Ban methode.


Haal de natuur in huis met onze unieke houten wanddecoratie, gemaakt van o.a. houten pallet planken. Dit bijzondere kunstwerk is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

De techniek die gebruikt is om het hout te bewerken heet Shou Sugi Ban, een traditionele Japanse methode waarbij hout wordt behandeld om een fraaie houtnerf en kleur te creëren. Deze techniek zorgt voor een unieke uitstraling en geeft het hout een prachtige textuur.

Ons Schotse Hooglander paneel is met zorg samengesteld uit gerecyclede pallet planken, waardoor het een duurzame keuze is voor je wanddecoratie. Het gebruik van gerecycled hout draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

Dit unieke paneel is een echte eyecatcher en een bijzondere aanwinst voor elke (grote) muur in je huis. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer, kantoor of een andere ruimte, dit kunstwerk zal zeker de aandacht trekken en een statement maken in je interieur.

Maak een bewuste keuze voor milieu verantwoorde kunst en voeg onze houten wanddecoratie toe aan je interieur. Bestel nu en geniet van de unieke schoonheid van ons Schotse Hooglander paneel gemaakt van houten pallet planken met de bijzondere Shou Sugi Ban techniek! Neem voor meer informatie over deze techniek en ons product contact met ons op.

Een echte eyecatcher!