• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Houten wanddecoratie "Wandpaneel Paard", Shou Sugi Ban, Yakisugi, muurdecoratie

€ 195,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: op aanvraag dag(en)

Beschrijving

Afmetingen: 95x50 cm

Achter paneel is gebrand met de Japanse Yakisugi style, waardoor een mooie levende kleur zwart ontstaat.

Paard is gezaagd uit vuren hout.

Ben je op zoek naar unieke houten wanddecoratie? Dan hebben wij iets bijzonders voor je! Onze houten wandpaneel met een paardenafbeelding is gemaakt met behulp van de Yakisugi-brandtechniek, een traditionele Japanse methode om hout te behandelen.

De Yakisugi-techniek omvat het verbranden van het houtoppervlak, waardoor het een unieke, verkoold uiterlijk krijgt. Dit zorgt voor een prachtige en natuurlijke uitstraling van het hout. Elk paneel wordt met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk zijn eigen unieke kenmerken heeft.

Ons houten wandpaneel met paard is een prachtige aanvulling op elk interieur. De paardenafbeelding is zorgvuldig gezaagd en gemonteerd op het houten paneel, waardoor de details van het paard goed zichtbaar zijn. Het paneel kan een eyecatcher zijn in uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of andere ruimtes.

De combinatie van de Yakisugi-brandtechniek en het paardenmotief maakt deze wanddecoratie echt uniek. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling en de paardenafbeelding geeft een vleugje elegantie en kracht aan uw interieur. Daarnaast draagt u ook bij aan duurzaamheid, omdat het hout wordt gerecycled en op een ambachtelijke wijze wordt bewerkt.

Als u op zoek bent naar een opvallend en bijzonder stuk wanddecoratie, dan zijn onze houten wandpanelen met paard en de Yakisugi-brandtechniek de perfecte keuze. Neem contact met ons op via info@cbeezzz.nl voor meer informatie en bestelmogelijkheden.