• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Halloween raamsticker "Trick or Treat", Halloween decoratie

€ 9,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

Creëer een spookachtige Halloween sfeer met onze herbruikbare statische raamfolie!

Halloween staat voor de deur en het is tijd om je huis te transformeren in een eng, maar leuk spookhuis. Onze herbruikbare statische raamfolie is dan dé oplossing om je ramen te versieren zonder gedoe.

Met dit 30x50 cm grote vel met Halloween afbeelding doe je dit in een handomdraai.

Verkrijgbaar in 3 kleuren, zodat de raamsticker helemaal bij jouw stijl past.

Het beste van alles is dat deze raamfolie herbruikbaar is. Geen gedoe met plakresten of beschadigde ramen. Haal de raamsticker na de fright night gewoon van het raam en bewaar hem voor volgend jaar. Dat betekent jaar na jaar plezier en eenvoudige Halloween decoratie.

Of je nu een feestje organiseert of gewoon de buurt wilt laten weten dat je in de Halloween vibe bent, onze statische raamfolie brengt die griezelige sfeer naar jouw huis! Maak je klaar voor een spooktastisch feest met onze herbruikbare Halloween raamsticker!

Let op: de oranje folie is transparant, zie foto 2.


Halloween: Het griezeligste feest van het jaar!

Halloween, dat elk jaar op 31 oktober wordt gevierd, is een van de meest spannende en enge feestdagen ter wereld. Het heeft een rijke geschiedenis en is ontstaan ​​uit oude Keltische en christelijke tradities, maar heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een mix van griezelige plezier en zoete traktaties.

We hebben wat feiten over Halloween voor je op een rijtje gezet:

1. De oorsprong: Halloween heeft zijn oorsprong in het Keltische festival Samhain, dat het einde van de zomer en het begin van de winter markeerde. Het werd geloofd dat tijdens Samhain de grens tussen de wereld van de levenden en de doden vervaagde, waardoor geesten naar de aarde konden terugkeren.

2. Trick or Treat: Het populaire "trick or treat" -ritueel begon in de middeleeuwen in Groot-Brittannië en Ierland. Mensen gingen langs de deuren en vroegen om eten in ruil voor gebeden voor overleden dierbaren. Als ze niets kregen, dreigden ze met grappen of plagerijen.

3. Jack-o'-Lanterns: Het uithollen van pompoenen en het plaatsen van kaarsen erin om jack-o'-lanterns te maken, stamt uit een Iers volksverhaal over "Stingy Jack." Jack was een bedrieger die zelfs de duivel voor de gek hield, en daarom werd hij gedoemd om voor eeuwig rond te dwalen met alleen een gloeiende kool om hem bij te lichten.

4. Kostuums: Mensen dragen Halloween-kostuums om zich te vermommen voor boze geesten die op deze dag vrijkomen. Dit gebruik is later veranderd in het verkleden als favoriete personages, monsters of enge wezens.

5. Leuke en griezelige decoraties: Huizen worden versierd met skeletten, spinnenwebben, spoken en andere enge decoraties om de sfeer te versterken. Dit maakt Halloween een van de meest opvallende en versierde feestdagen.

6. Een wereldwijd feest: Hoewel Halloween zijn oorsprong heeft in Keltische en Ierse tradities, wordt het nu wereldwijd gevierd. Landen over de hele wereld hebben hun eigen variaties van Halloween-rituelen en vieringen.