• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Edelsteen wikkelarmband met Lapis Lazuli, Serpentijn en Jade, Reiki opgeladen

€ 32,40
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Mooie leren wikkelarmband met Lapis Lazuli, Serpentijn en Jade gecombineerd met een yoga bedeltje in Vrksasana pose.
Het kleurenpallet is sprankelend door de combinatie van blauw leer en geel/groen rijgdraad waarbij de kleur van zowel draad als leer weer terugkomt in de gebruikte edelstenen.


Deze armband wikkel je 2x om je pols en is middels een verstelbare knoop in het leer wat ruimer of wat kleiner te maken. Hij zal goed passen om een pols van 15-18 cm.

Heb je misschien liever een andere bedel?
Geen probleem ik heb er nog veel meer, vraag mij gerust naar de mogelijkheden via info@cbeezzz.nl


Wist je dat er aan edelstenen bijzondere eigenschappen worden toegekend?
Hieronder een overzicht van de in deze armband verwerkte stenen:


Serpentijn is een geel/groene natuursteen met een vulkanische oorsprong van zo’n 2 miljoen jaar geleden. Serpentijn maakt flexibel, zowel geestelijk als lichamelijk, en brengt balans. Het helpt negatieve energie en straling buiten houden. De steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. Ook bij conflicten bevordert de steen evenwicht en stimuleert tot het sluiten van een compromis.
Chakra’s: Alle


Lapis Lazuli is een zeer veelzijdig steen die inzicht geeft in jezelf waardoor je meer durft te leven vanuit je eigen authenticiteit. De steen maakt eerlijk en oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze te accepteren. Een confronterende steen, maar als je durft met mooie resultaten.
Chakra´s: keel (5e) en voorhoofd (6e)


Ching Hai Jade is een groene melkwitte gemêleerde steen waarop de volgende trefwoorden van toepassing zijn: Beschermend, aarding, gecentreerd balans, intuïtie en creativiteit
Chakra’s: Alle

Met deze armband zie je er niet alleen geweldig uit, je profiteert ook nog eens van de bijzondere eigenschappen van de edelstenen!


❤️Een prachtig cadeau voor jezelf of iemand die je dierbaar is. Handgemaakt met liefde!


………Wear Nature & Feel the Magic ………


DeesSeaAtelier is een modern sieraden atelier aan de duinen bij Scheveningen waar zee en het kustleven mij inspiratie geven voor mijn ontwerpen. Ik werk met natuurlijke materialen als leer, parels, schelp, zaden en edelstenen. Alle edelstenen zijn 100% natuurlijk & niet bijgekleurd en alle materialen worden door mijzelf met de hand geselecteerd waardoor u verzekerd kunt zijn van een goede kwaliteit.


Voor verzending wordt het sieraad voor u gereinigd met witte salie en opgeladen middels Reiki waardoor u de krachtige werking die van de edelstenen uitgaat ten volle kan ervaren.


U ontvangt dit sieraad in een mooi sieraden zakje waardoor u direct ook een mooie cadeau verpakking heeft.