• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Ansichtkaart "Vele Margrieten", ansichtkaart kopen

€ 0,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Ansichtkaart "Vele Margrieten": Een groet van vrolijkheid

Een ansichtkaart met een betoverend beeld van vrolijke margrieten, die dansen onder de zonnestralen. Deze ansichtkaart, gedrukt op prachtig stevig sulfaatkarton, brengt niet alleen de schoonheid van de natuur tot leven, maar ook een vleugje vrolijkheid in de wereld van post en communicatie.

Kwaliteit en uitstraling:

De ansichtkaart is met zorg vervaardigd op stevig sulfaatkarton, dat niet alleen duurzaam is maar ook een aantrekkelijke matte toplaag heeft. Deze matte afwerking geeft de kaart een elegante uitstraling en zorgt ervoor dat de kleuren van de margrieten prachtig tot hun recht komen.

Ruimte voor groeten:

De achterkant van de ansichtkaart is bewust niet gelamineerd. Dit maakt het gemakkelijk om je persoonlijke boodschap erop te schrijven. Of je nu een felicitatie, een warme groet of een persoonlijke noot wilt delen, deze ansichtkaart biedt voldoende ruimte voor jouw woorden.

Een tikkeltje extra verrassing:

Bij elke bestelling van deze ansichtkaart wordt er een klein cadeautje toegevoegd, als een teken van waardering. Het is ons manier om je te bedanken voor het kiezen van deze ansichtkaart en om je glimlach te vergroten.

Geef een stukje vrolijkheid:

Of je deze ansichtkaart nu verstuurt naar een vriend, familielid, of gewoon naar jezelf als herinnering aan de pracht van margrieten, het brengt altijd een stukje vrolijkheid met zich mee.

Dus, als je een vleugje vrolijkheid wilt verspreiden of gewoon een moment van schoonheid wilt vastleggen, is de ansichtkaart "Vele Margrieten" de perfecte keuze. Het is een groet die meer zegt dan duizend woorden, een cadeautje voor de ontvanger, en plezier voor de verzender.

Afmeting 10x15 cm

Levertijd: max. 3 werkdagen (niet verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL)