• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Ansichtkaart "Trappenhuis", ansichtkaart kopen

€ 0,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Een ansichtkaart mooi in zijn eenvoud: "Trappenhuis"

Soms herbergt de schoonheid van alledaagse dingen de meest verborgen pracht. Onze ansichtkaart "Trappenhuis" vangt zo'n moment van ingetogen schoonheid en biedt je de kans om het te delen.

Een stukje tijdloze pracht op karton:

Gedrukt op prachtig stevig sulfaatkarton, komt het trappenhuis tot leven. De matte toplaag voegt een subtiele diepte en textuur toe, waardoor het lijkt alsof je door de gangen van een vervlogen tijdperk wandelt.

Ruimte voor je woorden:

Terwijl je het trappenhuis bewondert, kun je de achterkant van de kaart benutten om je eigen verhaal te schrijven. De achterkant is niet gelamineerd, waardoor je gemakkelijk je gedachten, groeten of herinneringen kunt delen. Stuur het naar een vriend, familielid of dierbare en laat hen de magie van het eenvoudige alledaagse ontdekken.

Een verrassing in elke bestelling:

Bij ons gaat het om meer dan alleen kaarten; het gaat om de vreugde van het geven. Daarom worden al onze bestellingen met de grootste zorg en aandacht verpakt. En alsof dat nog niet genoeg is, voegen we bij elke bestelling een klein cadeautje toe. Het is onze manier om je te bedanken voor je steun en om een glimlach op je gezicht te toveren.

Dus, als je op zoek bent naar een ansichtkaart die meer is dan alleen een kaart, kies dan onze "Trappenhuis" kaart. Het is een stukje geschiedenis, een kans om je eigen verhaal te vertellen, en een glimlach in een envelop. Bestel vandaag nog en geef een stukje betovering door.

Afmeting: 10x15 cm

Levertijd: max. 3 werkdagen (niet verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL)