• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Ansichtkaart "Strijkijzer Den Haag", ansichtkaart kopen

€ 0,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Iconisch uitzicht op Den Haag: Ansichtkaart "Strijkijzer Den Haag"

Stel je voor dat je op een zonnige dag door de schilderachtige straten van Den Haag wandelt. Terwijl je omhoog kijkt, word je begroet door het indrukwekkende silhouet van Het Strijkijzer, een van de meest opvallende gebouwen in de stad. Dit iconische beeld vangen we voor je op onze ansichtkaart "Strijkijzer Den Haag."

Een stukje Den Haag in je hand:

Deze ansichtkaart is meer dan alleen een stukje papier; het is een tastbare herinnering aan het prachtige Den Haag. Gedrukt op prachtig stevig sulfaatkarton, voelt het duurzaam en luxueus aan. De matte toplaag geeft de afbeelding van Het Strijkijzer van uit de lucht een zachte glans, waardoor de details tot leven komen.

Ruimte voor jouw woorden:

De achterkant van deze kaart is bewust niet gelamineerd, zodat je gemakkelijk je eigen persoonlijke boodschap kunt toevoegen. Schrijf een groet, deel je ervaringen of stuur een warme boodschap naar een vriend, familielid of geliefde. Deze kaart is een uitnodiging om verbinding te maken en herinneringen te delen.

Een verrassing bij elke bestelling:

Bij ons draait alles om details en vreugde. Daarom verpakken we al onze bestellingen zorgvuldig en feestelijk. Maar dat is nog niet alles; bij elke bestelling voegen we een klein cadeautje toe als blijk van waardering voor jouw steun. Het is onze manier om een glimlach op je gezicht te toveren.

Dus of je nu Den Haag wilt herdenken, iemand wilt verrassen met een prachtig beeld, of gewoon een vleugje schoonheid in iemands dag wilt brengen, onze ansichtkaart "Strijkijzer Den Haag" is een perfecte keuze. Het is niet alleen een kaart; het is een venster naar de charme van Den Haag. Bestel vandaag nog en breng een beetje van deze betoverende stad in je leven.

Afmeting 10x15 cm

Levertijd: max. 3 werkdagen (niet verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL)