• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Ansichtkaart "Pier bij Scheveningen", ansichtkaart kopen

€ 0,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Groeten uit Scheveningen: De charmante pier op een ansichtkaart

Stel je voor dat je langs de kust wandelt, de zilte zeelucht inademt en de golven van de Noordzee hoort ruisen. Het uitzicht op de majestueuze pier bij Scheveningen strekt zich voor je uit. Wat is een betere manier om dit moment van rust en schoonheid vast te leggen dan met onze ansichtkaart "Pier bij Scheveningen"?

Een stukje kunst:

Deze enkele ansichtkaart is niet zomaar een stuk papier, maar eerder een minikunstwerk. Gedrukt op prachtig stevig sulfaatkarton, straalt het vakmanschap uit. De matte toplaag geeft de afbeelding van de pier een subtiele glans en diepte, waardoor het net lijkt alsof je het echte uitzicht bewondert.

Ruimte voor jouw gedachten:

Terwijl je naar de ansichtkaart kijkt, bedenk je wellicht wat je op de achterkant wilt schrijven. Het goede nieuws is dat de achterkant van deze kaart niet gelamineerd is, wat betekent dat je gemakkelijk je persoonlijke groeten, gedachten of herinneringen kunt delen. Schrijf een warme boodschap naar een vriend, familielid of geliefde, en laat ze de schoonheid van Scheveningen ervaren, zelfs als ze er niet zijn.

Een cadeautje in elke bestelling:

Bij ons draait alles om de details en de vreugde van het geven. Daarom worden al onze bestellingen met de grootste zorg en aandacht verpakt. En alsof dat nog niet genoeg is, voegen we bij elke bestelling een klein cadeautje toe. Het is ons manier om je te bedanken voor je steun en om een glimlach op je gezicht te toveren.

Dus of je nu de schoonheid van Scheveningen wilt delen, herinneringen wilt ophalen aan een bezoek aan de kust, of gewoon iemand wilt verrassen met een stukje kunst, onze ansichtkaart "Pier bij Scheveningen" is de perfecte keuze. Het is meer dan alleen een kaart; het is een venster naar een wereld van rust en natuurlijke schoonheid. Bestel vandaag nog en stuur een beetje van de kustliefde naar iemand die je dierbaar is.

Afmeting: 10x15 cm

Levertijd: max. 3 werkdagen (niet verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL)