• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Ansichtkaart "Papaver", ansichtkaart kopen

€ 0,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Ansichtkaart "Goudpapaver": Een kleurrijke verrassing

Onze ansichtkaart "Goudpapaver" is als een zonnestraal op een regenachtige dag - ondeugend, levendig en gevuld met kleur! Gedrukt op prachtig sulfaatkarton, geeft het een matte charme die je niet kunt weerstaan. Maar deze ansichtkaart heeft nog meer in petto!

Kwaliteit die opvalt:

Onze ansichtkaart straalt op hoogwaardig sulfaatkarton, wat zorgt voor duurzaamheid en een artistieke uitstraling. De matte finish voegt een subtiele elegantie toe die direct in het oog springt. Of je het nu verstuurt naar een vriend, het als decoratie gebruikt of het inlijst, de "Goudpapaver" ansichtkaart is een klein kunstwerk dat altijd verrast.

Schrijven met een glimlach:

De achterkant van de ansichtkaart is bewust niet gelamineerd, zodat je er gemakkelijk op kunt schrijven. Voeg een vrolijke groet, een kleine schets of gewoon een vriendelijke "hallo" toe. Het is een blanco doek voor jouw creatieve gedachten.

Verpakt met vreugde:

Alles wat we verzenden, is zorgvuldig verpakt met een feestelijke sfeer. En als extraatje ontvang je bij elke bestelling een klein cadeautje van ons. Het zijn deze kleine verrassingen die het leven zo speciaal maken.

De ansichtkaart "Goudpapaver" is meer dan een kaart; het is een glimlach, een uitnodiging tot creativiteit en een knipoog van vrolijkheid. Deze ansichtkaart staat klaar om vreugde te verspreiden, gedachten te delen en de dag van de ontvanger te kleuren. Het is een stukje magie, speciaal voor jou.

Afmeting: 10x15 cm

Levertijd: max. 3 werkdagen (niet verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL)