• Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
  • Volop Moederdag 2023 tips!
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!
  • Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
  • Volop Moederdag 2023 tips!
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!

Ons debuut in een magazine!

Toen mijn idee van een speciale webshop in februari 2021 concreter werd en ik besloot mijn plan van een collectieve webshop door te zetten, duurde het niet lang voordat ik benaderd werd door een magazine.

Ik was compleet overrompeld, omdat ik nog niet echt een heel duidelijk beeld had van hoe alles er uit zou zien en wat precies mijn werkwijze zou worden etc.

Er was inmiddels wel een webshop ingericht met een heel klein handjevol ondernemers die gratis bij mij mee mochten doen om te bekijken of de webshop zou gaan lopen.

Maar verder was alles nog zo pril!

Ik besloot de kans om in een magazine te staan wel aan te grijpen, want dit is natuurlijk mooie reclame!

Er werd een telefoongesprek met Joost Boers ingepland en ik heb een heel leuk gesprek gehad. Dagenlang ben ik zenuwachtig geweest voor dit gesprek. Maar uiteraard is dat achteraf gezien, helemaal niet nodig geweest.

Het logo en de banner die ik nu gebruik had ik destijds nog niet, hiernaast zie je mijn eerste idee van een logo, dat ik in het begin gebruikte.

Joost stuurde mij nog een concept van het artikel en voordat ik het wist stond ik in het 035onlinemagazine.

Zo trots als een pauw was ik! En ben ik nog steeds! Het geeft zo een fijn gevoel als iemand je ziet en je interessant genoeg vindt om iets over je te willen publiceren!

We zijn inmiddels bijna 9 maanden verder en CBeezzz is ontzettend gegroeid.

Ik ben Joost eindeloos dankbaar voor mijn eerste enorme "uit mijn comfortzone" ervaring en de mooie publiciteit die hij mij heeft gegund!

Bij deze de link naar het artikel:

https://035magazine.nl/index.php/maatschappij/economie-duurzaamheid/116-collectieve-webshop-moet-online-winkel-mkb-er-gemakkelijk-maken

Ons debuut in een magazine!