• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Over CBeezzz

In de wereld van e-commerce zijn grote spelers zoals Amazon, Bol.com en Zalando al jaren de norm. Maar wat als je een kleine ondernemer bent en je wilt je producten online verkopen? Dan kan het moeilijk zijn om op te vallen tussen de massa. Gelukkig is er nu CBeezzz, een online shop-in-shop waar kleine bedrijven samenwerken om hun producten te verkopen.

CBeezzz is opgericht door ondernemer Cindy. Ze merkte dat het moeilijk is om genoeg klanten te bereiken en dat het adverteren op sociale media erg duur was. Daarom bedacht ze een alternatief: een online platform waar kleine ondernemers hun producten samen kunnen verkopen

Het concept van CBeezzz is simpel: elke ondernemer heeft zijn eigen 'winkel' binnen de shop-in-shop, waar hij zijn producten kan aanbieden. Op deze manier hebben de kleine bedrijven meer exposure en kunnen ze profiteren van elkaars klantenkring. CBeezzz biedt ook een gezamenlijke klantenservice, zodat klanten altijd geholpen kunnen worden.

Wat voor soort producten kun je vinden op CBeezzz? Van alles! Er zijn handgemaakte sieraden, unieke kledingstukken, biologische voeding, duurzame producten voor in huis, en nog veel meer. Het mooie is dat al deze producten afkomstig zijn van kleine bedrijven die allemaal hun eigen verhaal hebben. Door bij CBeezzz te shoppen, ondersteun je dus direct de lokale economie en de ondernemers die er keihard voor werken.

Kleine bedrijven zijn vaak de motor van de lokale economie, en ze hebben vaak unieke producten en diensten te bieden die niet te vinden zijn bij grotere bedrijven.

Het kan echter een uitdaging zijn voor kleine bedrijven om op te vallen in een steeds competitievere markt. Een belangrijke stap om dit te bereiken is om een sterke online aanwezigheid te hebben, en dit kan worden bereikt door middel van social media, een professionele website en online platforms zoals CBeezzz.

Een andere manier om kleine bedrijven onder de aandacht te brengen is door samenwerking en netwerken. Door contact te leggen met andere kleine bedrijven en samen te werken aan evenementen en promoties, kunnen kleine bedrijven elkaar versterken en hun klantenkring vergroten.

Tot slot kan het publiek ook bijdragen aan het ondersteunen van kleine bedrijven door hun aankopen bewust te doen en te kiezen voor lokale en kleine bedrijven in plaats van grotere ketens. Door te kiezen voor kleine bedrijven draag je bij aan de lokale economie en de diversiteit van het aanbod.

Kortom, het onder de aandacht brengen van kleine bedrijven bij het publiek is een belangrijke stap om de lokale economie te ondersteunen en te bevorderen.

CBeezzz is nog relatief nieuw, maar groeit snel. Op dit moment zijn er al bijna 40 kleine bedrijven aangesloten bij het platform, en er komen er nog steeds bij. Het is dan ook de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen en te ontdekken welke nieuwe producten erbij zijn gekomen.

Dus ben je op zoek naar unieke en bijzondere producten van kleine ondernemers? Neem dan zeker eens een kijkje op CBeezzz en ontdek wat voor moois er allemaal te vinden is!