• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Tegelkaart "De Heer is mijn Herder", kaart sturen, Bijbeltekst

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

De Heer

is mijn herder

Prachtige tegelkaart met bekende Bijbeltekst, om neer te zetten bijvoorbeeld in een baby- of kinderkamer.

Ben je klaar voor de leukste kaart die je ooit hebt gezien?

Ontmoet hier onze tegelkaart - de origineelste manier om een kaart te sturen, cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden.

Deze 14x14 cm tegelkaart is gewoon een mini kunstwerk.

Hij is gemaakt van stevig 3 mm dik, prachtig mat plaatmateriaal dat niet alleen duurzaam is, maar er ook geweldig uitziet.

En het beste deel? Je kunt het oppervlak gewoon beschrijven met een pen, potlood of marker, waardoor je zelf nog een persoonlijke boodschap aan deze toffe kaart kunt toevoegen.

Wat onze tegelkaart echt uniek maakt, is dat het zowel een kaart als een cadeau op zich is. Als je hem als kaart verstuurt, zal de ontvanger het zeker weten ervaren als een bijzonder cadeautje. Het is een twee in één kaart!

Of je nu iemand wil feliciteren, op wil beuren, laten weten dat je aan hem of haar denkt of wil je zelf gewoon een sterke quote in je huis ophangen of neerzetten. Onze tegelkaarten zijn er in talloze varianten, er zit zeker een passende tegelkaart voor jou bij!

We noemen onze tegelkaarten graag "De kaart die je bewaart", omdat het niet zomaar een kaart is die je na verloop van tijd vergeet. Nee, dit is een blijvende herinnering, een decoratief stuk dat je kunt ophangen, neerzetten, of in elk geval bewaart.

Dus waarom vasthouden aan gewone kaarten als je de kans hebt om iets veel sterkers te sturen? Onze tegelkaart is een eerbetoon aan de tijdloze traditie van kaarten sturen, maar dan met een moderne twist.

Het is de kaart van de toekomst - en zeg nou zelf; het ziet er verdomd goed uit!

De uitdrukking "De Heer is mijn herder" is afkomstig uit Psalm 23:1 van de Bijbel. Deze psalm is een van de bekendste en meest geliefde passages in de Bijbel. De volledige vers is:

"De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets."

Deze zin wordt vaak geïnterpreteerd als een uiting van vertrouwen in God als een leidende en zorgzame kracht in het leven van gelovigen. Het vergelijkt God met een herder die voor zijn schapen zorgt en hen leidt, waardoor ze niets tekortkomen. Het beeld van God als herder symboliseert zorg, bescherming en leiding. Deze passage wordt vaak gebruikt in religieuze en spirituele contexten om troost en vertrouwen uit te drukken in de begeleiding en zorg van God voor zijn volk.