• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Tegelkaart "Chakra violet - Sahasrara", kaart sturen, spirituele kaart

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Een kaart in een mysterieuze violette kleur, die verband houdt met het Sahasrara-chakra.

Deze kaart is meer dan alleen een kaart; het is een veelzijdig en betekenisvol object dat uitermate geschikt is voor meditatie, het versterken van chakra-energieën en het creëren van een harmonieuze sfeer in je leefruimte. Gemaakt van duurzaam en lichtgewicht forex-materiaal, is deze kaart gemakkelijk op te bergen, te gebruiken als decoratieve tegel en zelfs als cadeau te versturen naar dierbare vrienden en familie.

Betekenis van de violette Sahasrara chakra kleur:

De violette kleur symboliseert de zevende chakra, ook wel bekend als de Sahasrara Chakra. Deze chakra bevindt zich boven het hoofd en vertegenwoordigt spiritualiteit, de connectie met het universum, bewustzijn en eenheid.

Het Sahasrara-chakra wordt vaak beschouwd als het hoogste chakra en het centrum van spiritueel bewustzijn. Het opent de deur naar hogere niveaus van begrip, bewustzijn en een diep gevoel van eenheid met het universum. Het begrijpen van de betekenis van deze chakra kan leiden tot spirituele groei en een dieper inzicht in de verbinding tussen het individu en het kosmische geheel. Het is een symbool van verlichting en eenheid.


Ben je klaar voor de leukste kaart die je ooit hebt gezien?

Ontmoet hier onze tegelkaart - de origineelste manier om een kaart te sturen, cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden.

Deze 14x14 cm tegelkaart is gewoon een mini kunstwerk.

Hij is gemaakt van stevig 3 mm dik, prachtig mat plaatmateriaal dat niet alleen duurzaam is, maar er ook geweldig uitziet.

En het beste deel? Je kunt het oppervlak gewoon beschrijven met een pen, potlood of marker, waardoor je zelf nog een persoonlijke boodschap aan deze toffe kaart kunt toevoegen.

Wat onze tegelkaart echt uniek maakt, is dat het zowel een kaart als een cadeau op zich is. Als je hem als kaart verstuurt, zal de ontvanger het zeker weten ervaren als een bijzonder cadeautje. Het is een twee in één kaart!

Of je nu iemand wil feliciteren, op wil beuren, laten weten dat je aan hem of haar denkt of wil je zelf gewoon een sterke quote in je huis ophangen of neerzetten. Onze tegelkaarten zijn er in talloze varianten, er zit zeker een passende tegelkaart voor jou bij!

We noemen onze tegelkaarten graag "De kaart die je bewaart", omdat het niet zomaar een kaart is die je na verloop van tijd vergeet. Nee, dit is een blijvende herinnering, een decoratief stuk dat je kunt ophangen, neerzetten, of in elk geval bewaart.

Dus waarom vasthouden aan gewone kaarten als je de kans hebt om iets veel sterkers te sturen? Onze tegelkaart is een eerbetoon aan de tijdloze traditie van kaarten sturen, maar dan met een moderne twist.

Het is de kaart van de toekomst - en zeg nou zelf; het ziet er verdomd goed uit!