• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Tegelkaart "Chakra rood - Muladhara", kaart sturen, sprituele kaart

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Een kaart in een betoverende rode kleur, in verband gebracht met het Muladhara-chakra.

Deze bijzondere kaart is meer dan alleen een kaart; het is een veelzijdig en betekenisvol object dat uitnodigt tot meditatie, het versterken van chakra-energieën en het creëren van een harmonieuze sfeer in je leefomgeving. Gemaakt van duurzaam en lichtgewicht forex-materiaal, is deze kaart eenvoudig op te bergen, te gebruiken als decoratieve tegel en zelfs te versturen als groetkaart naar dierbare vrienden en familie.

De kleur rood, geassocieerd met het Muladhara-chakra, staat voor aarding, stabiliteit en basiszekerheid. Dit chakra bevindt zich aan de basis van de wervelkolom en symboliseert onze verbinding met de aarde en de fysieke wereld. Het versterken van het Muladhara-chakra kan helpen om een gevoel van veiligheid en gegrondheid te bevorderen.

Deze chakra kaart is niet alleen een visuele herinnering aan deze belangrijke basischakra, maar ook een manier om een vleugje spiritualiteit en rust in je dagelijks leven te brengen. Je kunt deze kaart bewaren en zelfs combineren met andere chakra kleuren om een gebalanceerde en serene atmosfeer te creëren in je leefruimte. Het is een waardevolle aanvulling voor meditatieve en yogapraktijken, en een prachtig cadeau voor degenen die op zoek zijn naar innerlijke rust en evenwicht.


Ben je klaar voor de leukste kaart die je ooit hebt gezien?

Ontmoet hier onze tegelkaart - de origineelste manier om een kaart te sturen, cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden.

Deze 14x14 cm tegelkaart is gewoon een mini kunstwerk.

Hij is gemaakt van stevig 3 mm dik, prachtig mat plaatmateriaal dat niet alleen duurzaam is, maar er ook geweldig uitziet.

En het beste deel? Je kunt het oppervlak gewoon beschrijven met een pen, potlood of marker, waardoor je zelf nog een persoonlijke boodschap aan deze toffe kaart kunt toevoegen.

Wat onze tegelkaart echt uniek maakt, is dat het zowel een kaart als een cadeau op zich is. Als je hem als kaart verstuurt, zal de ontvanger het zeker weten ervaren als een bijzonder cadeautje. Het is een twee in één kaart!

Of je nu iemand wil feliciteren, op wil beuren, laten weten dat je aan hem of haar denkt of wil je zelf gewoon een sterke quote in je huis ophangen of neerzetten. Onze tegelkaarten zijn er in talloze varianten, er zit zeker een passende tegelkaart voor jou bij!

We noemen onze tegelkaarten graag "De kaart die je bewaart", omdat het niet zomaar een kaart is die je na verloop van tijd vergeet. Nee, dit is een blijvende herinnering, een decoratief stuk dat je kunt ophangen, neerzetten, of in elk geval bewaart.

Dus waarom vasthouden aan gewone kaarten als je de kans hebt om iets veel sterkers te sturen? Onze tegelkaart is een eerbetoon aan de tijdloze traditie van kaarten sturen, maar dan met een moderne twist.

Het is de kaart van de toekomst - en zeg nou zelf; het ziet er verdomd goed uit!