• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Tegelkaart "Chakra oranje - Svadhisthana", kaart sturen, spirituele kaart

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Een kaart in een levendige oranje kleur, die in verband staat met het Svadhisthana-chakra.

Deze kaart is meer dan gewoon een kaart; het is een veelzijdig en betekenisvol object dat ideaal is voor meditatie, het versterken van chakra-energieën en het creëren van een harmonieuze sfeer in je leefruimte. Gemaakt van duurzaam en lichtgewicht forex-materiaal, is deze kaart eenvoudig op te bergen, te gebruiken als decoratieve tegel, en zelfs als cadeau te versturen naar vrienden en familie.

Betekenis van de oranje Svadhisthana Chakra kleur:

De kleur oranje vertegenwoordigt de tweede chakra, ook wel bekend als de Svadhisthana Chakra. Dit energiecentrum bevindt zich in het bekkengebied, net onder de navel, en symboliseert creativiteit, passie, plezier en emotioneel evenwicht.

De Svadhisthana Chakra speelt een belangrijke rol in het cultiveren van onze emotionele en creatieve energie. Het heeft invloed op ons vermogen om plezier en genot te ervaren, evenals onze vermogens op het gebied van creativiteit en emotionele balans. Het begrijpen van de betekenis van deze chakra kan ons helpen om ons emotioneel welzijn te bevorderen en ons te verbinden met onze creatieve krachten.


Ben je klaar voor de leukste kaart die je ooit hebt gezien?

Ontmoet hier onze tegelkaart - de origineelste manier om een kaart te sturen, cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden.

Deze 14x14 cm tegelkaart is gewoon een mini kunstwerk.

Hij is gemaakt van stevig 3 mm dik, prachtig mat plaatmateriaal dat niet alleen duurzaam is, maar er ook geweldig uitziet.

En het beste deel? Je kunt het oppervlak gewoon beschrijven met een pen, potlood of marker, waardoor je zelf nog een persoonlijke boodschap aan deze toffe kaart kunt toevoegen.

Wat onze tegelkaart echt uniek maakt, is dat het zowel een kaart als een cadeau op zich is. Als je hem als kaart verstuurt, zal de ontvanger het zeker weten ervaren als een bijzonder cadeautje. Het is een twee in één kaart!

Of je nu iemand wil feliciteren, op wil beuren, laten weten dat je aan hem of haar denkt of wil je zelf gewoon een sterke quote in je huis ophangen of neerzetten. Onze tegelkaarten zijn er in talloze varianten, er zit zeker een passende tegelkaart voor jou bij!

We noemen onze tegelkaarten graag "De kaart die je bewaart", omdat het niet zomaar een kaart is die je na verloop van tijd vergeet. Nee, dit is een blijvende herinnering, een decoratief stuk dat je kunt ophangen, neerzetten, of in elk geval bewaart.

Dus waarom vasthouden aan gewone kaarten als je de kans hebt om iets veel sterkers te sturen? Onze tegelkaart is een eerbetoon aan de tijdloze traditie van kaarten sturen, maar dan met een moderne twist.

Het is de kaart van de toekomst - en zeg nou zelf; het ziet er verdomd goed uit!