• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
 • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
 • 06 36 36 60 75
 • Ook verzending naar België!
 • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
 • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
 • 06 36 36 60 75
 • Ook verzending naar België!

Tegelkaart "Chakra kleuren", kaart sturen, spirituele kaart

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Verken onze prachtige Chakra Tegelkaart - Een harmonieuze samensmelting van Chakra kleuren.

Deze betekenisvolle en veelzijdige tegelkaart is een unieke verzameling van alle zeven chakra kleuren, en het viert oprecht spirituele balans en harmonie. Met een grootte van 14x14 cm en vervaardigd uit duurzaam en lichtgewicht forex-materiaal, is deze tegelkaart niet alleen een schitterend decoratief kunstwerk, maar tevens een waardevol hulpmiddel voor meditatie en het versterken van chakra-energieën.


De betekenissen van de Chakra kleuren;

 1. Het Muladhara-chakra met zijn rode kleur vertegenwoordigt verbinding met de aarde, stabiliteit en fundamentele energie.
 2. Het Svadhisthana-chakra met zijn oranje kleur staat voor creativiteit, passie en emotioneel evenwicht.
 3. Het Manipura-chakra in geel symboliseert wilskracht, zelfvertrouwen en persoonlijke kracht.
 4. Het Anahata-chakra met zijn groene kleur staat voor liefde, compassie, balans en harmonie.
 5. Het Vishuddha-chakra in blauw draait om communicatie, expressie en innerlijke wijsheid.
 6. Het Ajna-chakra met zijn indigo kleur vertegenwoordigt intuïtie, inzicht en verbeeldingskracht.
 7. Het Sahasrara-chakra in violet symboliseert spiritualiteit, eenheid en hoger bewustzijn.


Ben je klaar voor de leukste kaart die je ooit hebt gezien? Ontmoet hier onze tegelkaart - de origineelste manier om een kaart te sturen, cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden. Deze 14x14 cm tegelkaart is gewoon een mini kunstwerk. Hij is gemaakt van stevig 3 mm dik, prachtig mat plaatmateriaal dat niet alleen duurzaam is, maar er ook geweldig uitziet. En het beste deel? Je kunt het oppervlak gewoon beschrijven met een pen, potlood of marker, waardoor je zelf nog een persoonlijke boodschap aan deze toffe kaart kunt toevoegen. Wat onze tegelkaart echt uniek maakt, is dat het zowel een kaart als een cadeau op zich is. Als je hem als kaart verstuurt, zal de ontvanger het zeker weten ervaren als een bijzonder cadeautje. Het is een twee in één kaart! Of je nu iemand wil feliciteren, op wil beuren, laten weten dat je aan hem of haar denkt of wil je zelf gewoon een sterke quote in je huis ophangen of neerzetten. Onze tegelkaarten zijn er in talloze varianten, er zit zeker een passende tegelkaart voor jou bij! We noemen onze tegelkaarten graag "De kaart die je bewaart", omdat het niet zomaar een kaart is die je na verloop van tijd vergeet. Nee, dit is een blijvende herinnering, een decoratief stuk dat je kunt ophangen, neerzetten, of in elk geval bewaart. Dus waarom vasthouden aan gewone kaarten als je de kans hebt om iets veel sterkers te sturen? Onze tegelkaart is een eerbetoon aan de tijdloze traditie van kaarten sturen, maar dan met een moderne twist. Het is de kaart van de toekomst - en zeg nou zelf; het ziet er verdomd goed uit!