• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Tegelkaart "Chakra indigo - Ajna", kaart sturen, spirituele kaart

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Een kaart in een mystieke indigo kleur die verbonden is met het Ajna-chakra.

Deze bijzondere kaart overstijgt het gewone; het is een veelzijdig en betekenisvol object dat ideaal is voor meditatie, het versterken van chakra-energieën en het creëren van een harmonieuze atmosfeer in je leefruimte. Vervaardigd uit duurzaam en lichtgewicht forex-materiaal, kun je deze kaart moeiteloos bewaren, als decoratieve tegel gebruiken, en zelfs als geschenk versturen naar dierbare vrienden en familie.

De betekenis van de indigo Ajna Chakra kleur:

De kleur indigo symboliseert de zesde chakra, ook bekend als de Ajna Chakra. Deze chakra bevindt zich tussen de wenkbrauwen, in het midden van het voorhoofd, en staat voor intuïtie, inzicht, verbeeldingskracht en innerlijke wijsheid.

Het Ajna-chakra, vaak aangeduid als het "derde oog," speelt een cruciale rol in het ontwaken van innerlijke wijsheid en intuïtie. Het vertegenwoordigt het vermogen om verder te kijken dan de fysieke wereld en de diepten van ons innerlijke zelf te verkennen. Deze chakra is van onschatbare waarde voor het cultiveren van inzicht en helderheid in ons leven. Het begrijpen van de betekenis van het Ajna-chakra kan ons helpen om onze innerlijke intuïtie te versterken en onze verbeeldingskracht te ontketenen.


Ben je klaar voor de leukste kaart die je ooit hebt gezien?

Ontmoet hier onze tegelkaart - de origineelste manier om een kaart te sturen, cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden.

Deze 14x14 cm tegelkaart is gewoon een mini kunstwerk.

Hij is gemaakt van stevig 3 mm dik, prachtig mat plaatmateriaal dat niet alleen duurzaam is, maar er ook geweldig uitziet.

En het beste deel? Je kunt het oppervlak gewoon beschrijven met een pen, potlood of marker, waardoor je zelf nog een persoonlijke boodschap aan deze toffe kaart kunt toevoegen.

Wat onze tegelkaart echt uniek maakt, is dat het zowel een kaart als een cadeau op zich is. Als je hem als kaart verstuurt, zal de ontvanger het zeker weten ervaren als een bijzonder cadeautje. Het is een twee in één kaart!

Of je nu iemand wil feliciteren, op wil beuren, laten weten dat je aan hem of haar denkt of wil je zelf gewoon een sterke quote in je huis ophangen of neerzetten. Onze tegelkaarten zijn er in talloze varianten, er zit zeker een passende tegelkaart voor jou bij!

We noemen onze tegelkaarten graag "De kaart die je bewaart", omdat het niet zomaar een kaart is die je na verloop van tijd vergeet. Nee, dit is een blijvende herinnering, een decoratief stuk dat je kunt ophangen, neerzetten, of in elk geval bewaart.

Dus waarom vasthouden aan gewone kaarten als je de kans hebt om iets veel sterkers te sturen? Onze tegelkaart is een eerbetoon aan de tijdloze traditie van kaarten sturen, maar dan met een moderne twist.

Het is de kaart van de toekomst - en zeg nou zelf; het ziet er verdomd goed uit!