• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Tegelkaart "Chakra groen - Anahata", kaart sturen, spirituele kaart

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Een kaart in een kalmerende groene kleur, verbonden met het Anahata-chakra.

Deze kaart is meer dan alleen een kaart; het is een veelzijdig en betekenisvol object dat ideaal is voor meditatie, het versterken van de chakra-energieën en het creëren van een vredige sfeer in je leefruimte. Vervaardigd van duurzaam en lichtgewicht forex-materiaal, is deze kaart eenvoudig op te bergen, te gebruiken als decoratieve tegel en zelfs te verzenden als een doordacht cadeau aan dierbare vrienden en familie.

Betekenis van de groene Anahata Chakra kleur:

De kleur groen symboliseert de vierde chakra, ook bekend als de Anahata Chakra. Deze chakra bevindt zich in het hartgebied en staat voor liefde, compassie, evenwicht en harmonie.

De Anahata Chakra is het centrum van emotionele balans en helpt ons liefde en mededogen te cultiveren, zowel voor onszelf als voor anderen. Het is verbonden met gevoelens van harmonie en vrede, en het begrijpen van de betekenis van deze chakra kan ons helpen om emotionele welzijn en evenwicht in ons leven te bevorderen.


Ben je klaar voor de leukste kaart die je ooit hebt gezien?

Ontmoet hier onze tegelkaart - de origineelste manier om een kaart te sturen, cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden.

Deze 14x14 cm tegelkaart is gewoon een mini kunstwerk.

Hij is gemaakt van stevig 3 mm dik, prachtig mat plaatmateriaal dat niet alleen duurzaam is, maar er ook geweldig uitziet.

En het beste deel? Je kunt het oppervlak gewoon beschrijven met een pen, potlood of marker, waardoor je zelf nog een persoonlijke boodschap aan deze toffe kaart kunt toevoegen.

Wat onze tegelkaart echt uniek maakt, is dat het zowel een kaart als een cadeau op zich is. Als je hem als kaart verstuurt, zal de ontvanger het zeker weten ervaren als een bijzonder cadeautje. Het is een twee in één kaart!

Of je nu iemand wil feliciteren, op wil beuren, laten weten dat je aan hem of haar denkt of wil je zelf gewoon een sterke quote in je huis ophangen of neerzetten. Onze tegelkaarten zijn er in talloze varianten, er zit zeker een passende tegelkaart voor jou bij!

We noemen onze tegelkaarten graag "De kaart die je bewaart", omdat het niet zomaar een kaart is die je na verloop van tijd vergeet. Nee, dit is een blijvende herinnering, een decoratief stuk dat je kunt ophangen, neerzetten, of in elk geval bewaart.

Dus waarom vasthouden aan gewone kaarten als je de kans hebt om iets veel sterkers te sturen? Onze tegelkaart is een eerbetoon aan de tijdloze traditie van kaarten sturen, maar dan met een moderne twist.

Het is de kaart van de toekomst - en zeg nou zelf; het ziet er verdomd goed uit!