• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Tegelkaart "Chakra blauw - Vishuddha", kaart sturen, spirituele kaart

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Deze speciale kaart is gemaakt in een rustgevende blauwe kleur die in verband staat met het Vishuddha-chakra.

Deze kaart is veel meer dan alleen een kaart; het is een veelzijdig en betekenisvol object. Je kunt het gebruiken voor meditatie, om de energieën van je chakra's te versterken en om een vredige sfeer in je huis te creëren. Gemaakt van duurzaam en lichtgewicht forex-materiaal, is deze kaart gemakkelijk op te bergen, als decoratieve tegel te gebruiken, en zelfs te versturen als cadeau naar vrienden en familie.

De betekenis van de blauwe Vishuddha chakra kleur:

De kleur blauw vertegenwoordigt het vijfde chakra, dat bekend staat als de Vishuddha Chakra. Dit chakra bevindt zich bij de keel en symboliseert communicatie, expressie, waarheid en zelfexpressie.

Dit chakra gaat over hoe we met woorden en klanken omgaan, en hoe we onze gevoelens en gedachten uitdrukken. Het gaat niet alleen om wat we zeggen, maar ook om de manier waarop we het zeggen. Het benadrukt ook het belang van luisteren en zelfs zingen.

De kleur blauw staat tevens voor wijsheid, vrijheid, vrede, vriendschap en eerlijkheid.

Tegelkaart in de chakra kleur blauw:

Wat deze tegelkaart bijzonder maakt, is dat je deze kunt ophangen als een decoratieve tegel en tegelijkertijd kunt versturen als een ansichtkaart. Het is een prachtig cadeau, zelfs per post. Of je kunt het gewoon voor jezelf houden. Je kunt verschillende chakra kleuren combineren of een mooie collage maken van de hele serie.


Ben je klaar voor de leukste kaart die je ooit hebt gezien?

Ontmoet hier onze tegelkaart - de origineelste manier om een kaart te sturen, cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden.

Deze 14x14 cm tegelkaart is gewoon een mini kunstwerk.

Hij is gemaakt van stevig 3 mm dik, prachtig mat plaatmateriaal dat niet alleen duurzaam is, maar er ook geweldig uitziet.

En het beste deel? Je kunt het oppervlak gewoon beschrijven met een pen, potlood of marker, waardoor je zelf nog een persoonlijke boodschap aan deze toffe kaart kunt toevoegen.

Wat onze tegelkaart echt uniek maakt, is dat het zowel een kaart als een cadeau op zich is. Als je hem als kaart verstuurt, zal de ontvanger het zeker weten ervaren als een bijzonder cadeautje. Het is een twee in één kaart!

Of je nu iemand wil feliciteren, op wil beuren, laten weten dat je aan hem of haar denkt of wil je zelf gewoon een sterke quote in je huis ophangen of neerzetten. Onze tegelkaarten zijn er in talloze varianten, er zit zeker een passende tegelkaart voor jou bij!

We noemen onze tegelkaarten graag "De kaart die je bewaart", omdat het niet zomaar een kaart is die je na verloop van tijd vergeet. Nee, dit is een blijvende herinnering, een decoratief stuk dat je kunt ophangen, neerzetten, of in elk geval bewaart.

Dus waarom vasthouden aan gewone kaarten als je de kans hebt om iets veel sterkers te sturen? Onze tegelkaart is een eerbetoon aan de tijdloze traditie van kaarten sturen, maar dan met een moderne twist.

Het is de kaart van de toekomst - en zeg nou zelf; het ziet er verdomd goed uit!