• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Stickers "Kerst gnooms" (set van 20) kerstdecoratie

€ 3,25
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-4 werk dag(en)

Beschrijving

Betover je Kerstcadeautjes met vrolijke Kerst Gnooms stickers!

De feestelijke tijd van het jaar staat voor de deur en wat is een betere manier om je Kerstcadeautjes op te fleuren dan met onze schattige Kerst Gnooms stickers! Deze set van 20 stickers brengt een dosis winterse magie en vreugde in elke hoek van je Kerstviering.

Vrolijke Kerst Gnooms:

Onze stickers zijn voorzien van een reeks diverse Kerst Gnooms, elk met hun eigen unieke charme en glimlach. Deze kleine kereltjes belichamen de speelse geest van Kerstmis en voegen een onmiskenbaar leuke touch toe aan je cadeauverpakking.

Veelzijdig en handig:

Deze stickers hebben talloze toepassingen. Gebruik ze om je Kerstcadeautjes te versieren, plak ze op geschenkzakken of gebruik ze om enveloppen dicht te maken. Ze voegen een extra vleugje betovering toe aan alles wat je aanraakt.

Perfecte maat:

Met een diameter van 3,8 mm zijn deze stickers precies de juiste maat om je cadeautjes en decoraties te accentueren zonder te overheersen. Ze zijn subtiel en toch opvallend, precies wat je nodig hebt voor die feestelijke flair.

Wit of transparant stickerpapier:

Je kunt kiezen tussen wit of transparant stickerpapier, afhankelijk van je voorkeur en de kleur van je cadeauverpakking. Beide opties bieden een gezellige feestelijke uitstraling.

Of je nu een cadeau inpakt voor vrienden, familie of collega's, deze Kerst Gnooms stickers zorgen ervoor dat je geschenken met liefde en zorg zijn verpakt. Ze zijn een charmante aanvulling op je Kersttradities en brengen een glimlach op het gezicht van iedereen die ze ziet. Dus laat de Kerst Gnooms je helpen om de magie van het seizoen te verspreiden!