• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Raamsticker "Kerst gnoom met kerstboom" kerstdecoratie

€ 5,25
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

Maak je ramen feestelijk met onze Kerst Gnooms!

Breng de vreugde van Kerstmis naar buiten met onze schattige Kerst Gnoom decoratiesticker voor ramen! Deze speelse gnooms voegen een betoverend element toe aan je feestelijke decoratie en brengen een glimlach op ieders gezicht.

Eenvoudig te installeren:

Deze Kerst Gnoom decoratiesticker is ontworpen om je feestelijke stemming met gemak te vergroten. Met afmetingen van ongeveer 20-25 cm hoog, kunnen ze op elk raam worden geplaatst om een betoverend kersttafereel te creëren. Ze zijn gesneden uit verwijderbaar vinyl.

Kleurrijk en luxueus:

Onze gnooms zijn verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren: groen, zwart en rood. Deze heldere kleuren zorgen ervoor dat je ramen opvallen en een feestelijke sfeer uitstralen. Bovendien is het vinyl glad en glanzend, waardoor de gnooms een luxe uitstraling hebben.

Eenvoudig te bevestigen:

Om het aanbrengen nog eenvoudiger te maken, wordt de sticker geleverd met overzet-tape. Hiermee kun je de gnooms nauwkeurig en stevig op het raam plaatsen. Voor het beste resultaat, zorg ervoor dat je raam schoon en droog is voordat je begint.

Belangrijk om te weten:

Deze sticker is bedoeld voor eenmalig gebruik en is géén raamfolie. Het is een tijdelijke manier om je ramen op te fleuren voor de Kerst, zonder permanent aan je oppervlakken te hechten.

Breng de geest van Kerstmis naar buiten en maak je huis nog gezelliger voor de feestdagen met onze Kerst Gnoom decoratiesticker voor ramen. Of het nu gaat om het versieren van je eigen huis of het verrassen van voorbijgangers met vrolijke gnooms, deze sticker voegt een dosis magie toe aan je feestelijke decor. Laat de Kerstvreugde beginnen!