• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Olijfbak rond 30 cm, landelijke woondecoratie

€ 49,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 werk dag(en)

Beschrijving

Ontdek de tijdloze schoonheid van onze prachtige authentieke olijfbak! Perfect om te vullen met een kandelaar, mooie kruik, windlichtjes of mooie takken.

Deze unieke houten bak heeft een doorsnede van 30 cm en brengt landelijke elegantie in uw interieur. Elke bak is oud en gebruikt, waardoor het een karakteristiek stuk is.

Met olijfhout als basis, is elke olijfbak een kunstwerk op zich. Houd er rekening mee dat elke bak uniek is en iets kan afwijken qua kleur, maat en model van de foto in onze webshop.

Verrijk uw woondecoratie met deze prachtige olijfbak, een tijdloos stuk dat de ziel van de natuur in uw huis brengt. Bestel nu en ervaar de magie van deze landelijke houten woondecoratie.

Afmeting: 30 cm doorsnede (boven gemeten), hoogte 10 cm

Exclusief inhoud en accessoires


Olijfbakken: natuurlijke schoonheid met karakter

Een olijfbak, gemaakt van het hout van de olijfboom, is veel meer dan zomaar een schaal. Het is een kunstwerk dat de tijdloze schoonheid van de olijfboom naar je tafel brengt. Hier zijn enkele kenmerken die olijfbakken zo geweldig maken:

1. Natuurlijk materiaal: Olijfbakken worden gemaakt van het hout van olijfbomen, die al eeuwenlang symbool staan voor vrede en overvloed. Het gebruik van dit natuurlijke materiaal geeft de bakken een warme en rustieke uitstraling.

2. Unieke nerftekening: Elk stuk olijfhout heeft zijn eigen unieke nerftekening, waardoor elke olijfbak een individueel karakter heeft. Geen twee bakken zijn hetzelfde, en dat maakt ze extra speciaal.

3. Traditioneel vakmanschap: Olijfbakken kunnen uit één stuk hout worden gesneden, maar soms worden ze ook opgebouwd uit duigen, die bijeen worden gehouden met decoratief vlechtwerk. Dit getuigt van traditioneel vakmanschap en aandacht voor detail.

4. Veelzijdig gebruik: Hoewel olijfbakken vaak worden gebruikt voor het serveren van olijven en andere lekkernijen, kunnen ze absoluut ook dienst doen als decoratieve accenten in je huis. Plaats er kaarsen, potpourri of kleine planten in voor een natuurlijke en warme uitstraling.

5. Duurzaamheid: Olijfbomen staan bekend om hun lange levensduur, en hun hout is bijzonder duurzaam. Olijfbakken zijn daarom niet alleen mooi, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Of je nu geniet van mediterrane gerechten of gewoon op zoek bent naar een stukje natuurlijk karakter voor je interieur, olijfbakken voegen authenticiteit en warmte toe aan je inrichting. Ze zijn een eerbetoon aan rijke tradities en de bijzondere olijfboom.