• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Mini Happy Doll "Happy Chique White", gelukspoppetje

€ 3,99
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Maak kennis met het gelukspoppetje Happy Chique White!

Deze mini Happy Dolls zijn ongeveer 1,5 - 2 cm en er is geen 1 hetzelfde. Vrolijke linten worden gebruikt om het echt een happy en liefdevolle touch te geven.


Geef iemands sleutelbos een sprankelend tintje of fleur een tas op met dit gelukspoppetje. Natuurlijk kun je onze Mini's ook gebruiken om cadeautjes mee op te leuken.

De Happy Dolls zijn voorzien van een prachtige glanslaag, waardoor ze langer mooi blijven en beter beschermd zijn tegen beschadigingen.

Dit kleine cadeautje met een grote betekenis zal zeker een glimlach op iemands gezicht toveren. Het gelukspoppetje Happy Chique White straalt positieve energie uit en brengt geluk waar het ook naartoe gaat.

Ben je op zoek naar een specifieke haarkleur, thema of print voor een gelukspoppetje? Geen probleem! Wij personaliseren graag een Happy Doll speciaal voor jou. Neem contact met ons op via info@cbeezzz.nl en wij zullen met plezier voor jou aan de slag gaan.

Ontdek de magie van het gelukspoppetje Happy Chique White en geef een uniek en persoonlijk cadeau aan iemand die je dierbaar is.


We voegen graag nog een belangrijk detail toe: onze Happy Dolls worden met veel zorg en vakmanschap met de hand beschilderd. Elk houten poppetje is uniek en draagt het ambachtelijke stempel van onze getalenteerde schilders.

Door het gebruik van een fijn penseel en verf krijgen de houten gelukspoppetjes hun extra vleugje charme en karakter. De nauwkeurige details en levendige kleuren maken elk poppetje tot een waar klein kunstwerkje.

Met de hand beschilderde Mini Happy Dolls zijn niet alleen een symbool van geluk, maar ook van creativiteit en vakmanschap. We koesteren de traditie van handwerk en zijn er trots op dat we deze unieke poppetjes bij ons in de etalage hebben.

Kies voor gelukspoppetje Happy Chique White en voeg een stukje ambachtelijke schoonheid toe aan je sleutelbos, tas of cadeau.


Levertijd:

Ophalen kan op afspraak in Soest.