• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Mini Happy Doll "Happy Bruidspaar", gelukspoppetje

€ 7,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-4 werk dag(en)

Beschrijving

Maak kennis met onze Mini Happy Dolls Happy Bruidspaar - deze schattige kleine houten poppetjes zijn stuk voor stuk ware mini kunstwerkjes, met liefde met de hand beschilderd en versierd. Elk bruidspaar bestaat uit mini-meesterwerkjes van ongeveer 1,5 tot 2 centimeter groot, en geen enkel poppetje is hetzelfde.

En hier komt het coole gedeelte: je kunt deze bruidsparen helemaal aanpassen zodat ze sprekend op jullie lijken. Het is als een mini-versie van jullie grote dag!

Geef een Happy Doll Bruidspaar set cadeau als een schattig aandenken aan een gelukkig en happy huwelijk. Ze zijn ook geweldig om cadeautjes mee te versieren of als bedankje voor jullie gasten als jullie zelf gaan trouwen.


Heb je een speciaal verzoek of wil je een heleboel van deze schattige poppetjes? Laat het ons weten via info@cbeezzz.nl of stuur ons een appje op 06-36366075. We staan te trappelen om jullie perfecte Happy Dolls te maken!


We voegen graag nog een belangrijk detail toe: onze Happy Dolls worden met veel zorg en vakmanschap met de hand beschilderd. Elk houten poppetje is uniek en draagt het ambachtelijke stempel van onze getalenteerde schilders.

Door het gebruik van een fijn penseel en verf krijgen de houten gelukspoppetjes hun extra vleugje charme en karakter. De nauwkeurige details en levendige kleuren maken elk poppetje tot een waar klein kunstwerkje.

Met de hand beschilderde Mini Happy Dolls zijn niet alleen een symbool van geluk, maar ook van creativiteit en vakmanschap. We koesteren de traditie van handwerk en zijn er trots op dat we deze unieke poppetjes bij ons in de etalage hebben.


Levertijd:

1-4 werkdagen.

Ophalen kan op afspraak in Soest.

Prijs is per bruidspaar (2 popjes).

Grotere aantallen: prijs op aanvraag.