• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Kristallenset "Immuun", Aquamarijn, Jaspis, Aventurijn, Serpentijn

€ 10,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Wil je je immuunsysteem wat extra ondersteuning geven? Dan is dit een setje dat je daarbij kan helpen. Deze kristallen kun je een nachtje in een karaf water zetten en dan het water drinken. Maar bij je dragen of op je nachtkastje leggen geeft ook hetzelfde effect.

Dit setje bestaat uit:

Aquamarijn

Jaspis

Aventurijn

Serpentijn

Dit product kan ook op afspraak opgehaald worden in Hilversum.

Als je kiest voor ophalen, zal Bianca contact met je opnemen om een afspraak te maken.


De Kristallenset "Immuun" is een speciale set van vier edelstenen die bekend staan om hun immuunsysteem versterkende eigenschappen. De set bevat aquamarijn, jaspis, Aventurijn en Serpentijn, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Aquamarijn is een blauwgroene edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van stress en angst, wat kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem.

Jaspis is een aardende steen die bekend staat om zijn beschermende eigenschappen. Het kan helpen bij het verwijderen van negatieve energieën en kan het immuunsysteem stimuleren door het lichaam te beschermen tegen ziekteverwekkers.

Aventurijn is een groene steen die bekend staat om zijn genezende eigenschappen. Het kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem en kan het lichaam beschermen tegen ziektes en infecties.

Serpentijn is een groene steen die bekend staat om zijn zuiverende eigenschappen. Het kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem.