• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Kokosnoot kommen met houten lepels (set van 4)

€ 29,99
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Duurzame kokosnoot kommetjes

Deze kommetjes, gemaakt van kokosnoot, zijn 100% natuurlijk. Deze bakjes zijn dus ideaal voor dagelijks gebruik. In Vietnam wordt er veel gehandeld in kokosolie en kokosmelk. Hierdoor zijn er enorm veel kokosnoot schillen over. Om de natuur optimaal te benutten, worden er van deze harde schillen kokosnoot bakjes gemaakt. Door onze partners in Vietnam worden de kokosnoot schillen met de hand bewerkt tot schone, egale bakjes.

De kokosnoot kommetjes zijn duurzaam en volledig gemaakt van natuurlijk materiaal. Ook worden er geen chemicaliën toegevoegd tijdens de groei en de productie van de kokosnoten. Dit maakt de de kokosnoot bakjes een verantwoorde keuze voor jou en jouw omgeving! Omdat deze kommetjes natuurlijke producten zijn, kunnen de bakjes lichtelijk verschillen in kleur, vorm en maat. Hierdoor is elk bakje uniek wat zorgt voor een natuurlijke en speelse uitstraling.

Productinformatie

Omdat de kommetjes een natuurlijk product zijn variëren de afmeting en het gewicht lichtelijk. De bakjes hebben een diameter van 12 tot 15 cm, een hoogte van 4 tot 6 cm en een gewicht tussen de 60 en 95 gram per stuk.

De houten lepels hebben een lengte van 16 cm en wegen 10 gram per stuk. Elke lepel is voorzien van het Exclusive Bamboo icoontje.

De bakjes kunnen met de hand worden schoongemaakt met water om de kwaliteit zo lang mogelijk goed te houden. Dit product is niet magnetronbestendig.

Geef een Aziatische sfeer aan je maaltijd met deze 100% natuurlijke kokosnoot bakjes!


Wat zit er in je pakketje?
✓ 4 Houten lepels

✓ 4 Kokosnoot bakjes

De volgende stap naar een duurzame toekomst!