Keycord "Sarina"

€ 27,50

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Een keycord met sea sediment jaspis en magnesiet, handig en tevens een mooi sieraad. Nooit meer je sleutels kwijt en altijd je meditatieketting bij je. Sea sediment jaspis is een gekleurde jaspis.

Sea sediment bevordert de doorstroming van energie.

De steen helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af.

Het werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. Magnesiet is een ontspannende en kalmerende steen.

Het helpt je eerlijk tegen jezelf te zijn, jezelf accepteren en van jezelf houden. Het keycord is handgeknoopt met 6 mm kralen.

Een mala is gemaakt met 108 kralen en oorspronkelijk bedoeld als gebedsketting. De mala is goed te gebruiken bij het mediteren.


Alle sieraden van Michelle worden met de hand gemaakt, zijn uniek en van goede kwaliteit. Michelle werkt graag met natuurlijke materialen zoals edelsteen en leer. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van sterling zilver.

Naast de sieraden die je kunt vinden in de webwinkel kun je bij ons ook terecht voor sieraden naar eigen wens en op maat gemaakt.

Heb je speciale wensen wat betreft materiaal, kleur of model, laat het ons dan weten via de mail of het contactformulier.

Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn en komen we vast tot een prachtig resultaat.

Aangezien alle sieraden enkele stuks zijn heb je altijd een uniek sieraad. Op zoek naar een cadeautje voor een speciale gelegenheid of een speciaal persoon? Bij Michelle worden alle bestellingen met zorg, aandacht en liefde mooi voor je ingepakt en verzonden.


Vragen of speciale verzoeken?

Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@cbeezzz.nl