• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Verschillende winkels onder 1 dak!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Happy Doll Happy Wit Glitter, gelukspoppetje

€ 9,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Maak kennis met het gelukspoppetje Happy Wit Glitter! Dit vrolijke poppetje, met een hoogte van 5,5 cm (exclusief touwtje) en een breedte van 2/2,5 cm, is een echte eyecatcher.

Geef iemands sleutelbos een sprankelend tintje of fleur een tas op met dit gelukspoppetje. De Happy Dolls zijn voorzien van een prachtige glanslaag, waardoor ze langer mooi blijven en beter beschermd zijn tegen beschadigingen.

Dit kleine cadeautje met een grote betekenis zal zeker een glimlach op iemands gezicht toveren. Het gelukspoppetje Happy Wit Glitter straalt positieve energie uit en brengt geluk waar het ook naartoe gaat.

Ben je op zoek naar een specifieke haarkleur, thema of print voor een gelukspoppetje? Geen probleem! Wij personaliseren graag een Happy Doll speciaal voor jou. Neem contact met ons op via info@cbeezzz.nl en wij zullen met plezier voor jou aan de slag gaan.

Ontdek de magie van het gelukspoppetje Lollypop en geef een uniek en persoonlijk cadeau aan iemand die je dierbaar is.


We voegen graag nog een belangrijk detail toe: onze Happy Dolls worden met veel zorg en vakmanschap met de hand beschilderd. Elk houten poppetje is uniek en draagt het ambachtelijke stempel van onze getalenteerde schilders.

Door het gebruik van penseel en verf krijgen de houten gelukspoppetjes een extra vleugje charme en karakter. De nauwkeurige details en levendige kleuren maken elk poppetje tot een waar kunstwerkje.

Met de hand beschilderde Happy Dolls zijn niet alleen een symbool van geluk, maar ook van creativiteit en vakmanschap. We koesteren de traditie van handwerk en zijn er trots op dat we deze unieke poppetjes met liefde kunnen creëren.

Kies voor gelukspoppetje Happy Wit Glitter en voeg een stukje ambachtelijke schoonheid toe aan je sleutelbos, tas of cadeau. Geniet van het unieke karakter en de bijzondere uitstraling van een met de hand beschilderd poppetje.


Levertijd: 

Ophalen kan op afspraak in Soest.