• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
 • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
 • 06 36 36 60 75
 • Ook verzending naar België!
 • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
 • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
 • 06 36 36 60 75
 • Ook verzending naar België!

Haarklem "Sally", alligatorclip, haarstrik

€ 15,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2-5 werk dag(en)

Beschrijving

Waarom we dol zijn op deze Sally haarklip?

 • Stoer en schattig: Sally heeft geweldige krachten die voor veel kinderen een droom zijn. Deze haarklip is de perfecte mix van schattig en stoer!
 • Opvallende haarstrik: Met een breedte van 12 cm valt deze haarklip op bij elk kapsel, of je nu vlechten, staartjes of krullen hebt. Groot genoeg, zodat echt niemand die toffe haarstrik in jouw haren kan missen!
 • Eenvoudig vastzetten: De stevige alligatorclip houdt je haar stevig op zijn plaats.


Sally is een ragdoll (een pop gemaakt van stof en vulling) die is gecreëerd door de kwaadaardige geleerde Dr. Finkelstein, die in Halloween Town woont, de setting van de film. Sally is echter ongelukkig in haar situatie en wil ontsnappen aan haar maker. Ze is slim, vriendelijk en heeft een liefdevolle persoonlijkheid.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en feiten over Sally:

 1. Uiterlijk: Sally heeft een opvallend uiterlijk met naald en draad als littekens en verschillende stoflagen die haar lichaam bedekken. Haar gezicht is vriendelijk en expressief, en ze heeft felrode haren.
 2. Krachten en vaardigheden: Sally heeft de unieke eigenschap dat ze haar ledematen kan afnemen en weer aan elkaar kan zetten. Deze vaardigheid gebruikt ze soms om te ontsnappen uit benarde situaties of om anderen te helpen.
 3. Liefde voor Jack Skellington: Sally heeft diepe gevoelens voor Jack Skellington, de Pompoenkoning en het hoofdpersonage van de film. Ze bewondert Jack, maar maakt zich ook zorgen om hem en probeert hem vaak te helpen, zelfs als dat betekent dat ze risico's moet nemen.
 4. Avontuur in de film: In "The Nightmare Before Christmas" speelt Sally een cruciale rol in het verhaal. Ze realiseert zich dat Jack's plan om Kerstmis te stelen en te regelen niet goed zal aflopen, en ze probeert hem te waarschuwen. Haar zorgen blijken gegrond te zijn wanneer het Kerstmisplan in chaos verandert.
 5. Liefdesverhaal: Het liefdesverhaal tussen Jack Skellington en Sally is een belangrijk onderdeel van de film en draagt bij aan de emotionele diepte ervan. Sally's onzelfzuchtige liefde voor Jack is een centraal thema van het verhaal.

"The Nightmare Before Christmas" is een geliefde film die bekendstaat om zijn unieke visuele stijl, fantasierijke wereld en memorabele personages zoals Sally. Het is een combinatie van Halloween- en Kerstthema's en heeft een trouwe schare fans over de hele wereld. Sally is een van de meest geliefde en herkenbare personages uit de film en heeft een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van animatie en popcultuur.