• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Bierwagen, vaderdagcadeau, biercadeau voor de liefste papa, Vaderdag, feestdagen

€ 25,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-7 dag(en)

Beschrijving

Onze houten Bierwagen is een ideaal origineel biercadeau.

In de bak is er plek voor 6 biertjes. Niet alleen leuk als decoratiemateriaal en cadeau, maar ook voor een tweede leven als speelgoed.

Kies uit de allerliefste papa of opa, of wil je liever alleen een naam?


Ontdek de charme van onze houten bierwagen - een buitengewoon origineel biercadeau dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is, en een ideaal cadeau voor elke gelegenheid, inclusief de feestdagen. Deze prachtige bierwagen biedt niet alleen ruimte voor 6 biertjes, maar ook voor een scala aan mogelijkheden en herinneringen. Het is niet alleen een verfijnde decoratie en een attent cadeau, maar heeft ook zeker een tweede leven als speelgoed.

Met zijn rustieke uitstraling en mooie afwerking is deze houten bierwagen een lust voor het oog. Plaats hem onder de kerstboom, op de feesttafel tijdens het kerstdiner, of op een opvallende plek in huis om een vleugje karakter en gezelligheid toe te voegen aan de feestdagen. Of je nu Thanksgiving, Kerstmis, Oud en Nieuw viert, of gewoon je liefde voor bier en bijzondere momenten wilt uiten, deze bierwagen maakt het mogelijk.

De bak van de bierwagen is ontworpen om plaats te bieden aan maar liefst 6 biertjes, wat het tot een perfect verzamelstuk maakt voor elke bierliefhebber tijdens de feestdagen. Bovendien is deze bierwagen meer dan alleen een decoratief pronkstuk. Met zijn stevige constructie en duurzaamheid kan het ook dienen als speelgoed voor kinderen, waardoor het tijdens familiebijeenkomsten voor extra vreugde zorgt.

Personaliseer deze bierwagen om het nog specialer te maken voor de feestdagen. Kies uit de opties voor 'allerliefste papa' of 'opa' om een persoonlijke touch toe te voegen aan het kerstcadeau. Als alternatief kun je ervoor kiezen om alleen een naam toe te voegen, waardoor het geschenk een uniek tintje krijgt dat perfect past bij de ontvanger.

Afmetingen: 40 x 14,5 x 15,5 - deze ideale afmetingen maken de bierwagen geschikt voor verschillende ruimtes.

Houd er rekening mee dat de bierwagen wordt geleverd zonder inhoud, wat betrouwbaar is voor het presenteren van een selectie van favoriete bieren tijdens de feestdagen. Dit maakt het niet alleen een prachtig en attent cadeau, maar ook een uitnodiging om vreugde te delen en te proosten op speciale momenten.

Kies voor onze houten bierwagen als het ultieme geschenk dat zowel stijlvol als veelzijdig is, en dat tijdens de feestdagen een blijvende indruk zal maken. Of je het nu als decoratie, cadeau, of speelgoed gebruikt, deze bierwagen zal de feestelijke sfeer verhogen en gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren!


Geef eenvoudig evt. de gewenste naam op in het opmerkingenveld tijdens het afrekenproces, en wij zorgen ervoor dat het met precisie wordt aangebracht.


Afmetingen: 40 x 14,5 x 15,5

Wordt geleverd excl. inhoud.