• Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
 • LET OP! Levertijden kunnen afwijken ivm vakantie!
 • 06 36 36 60 75
 • Wij verzenden ook naar België!
 • Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
 • LET OP! Levertijden kunnen afwijken ivm vakantie!
 • 06 36 36 60 75
 • Wij verzenden ook naar België!

Amberblokje "Rose", geurblokje (per stuk)

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

Amberblokjes kun je op verschillende manieren gebruiken.

Decoratief in een schaaltje, in de kledingkast, je kunt het amberblokje afschrapen en het schaafsel in een waxbrander laten smelten, in de stofzuigerzak doen voor een heerlijke geur tijdens het stofzuigen. En je kunt het schaafsel zelfs als huid parfum gebruiken!

Verwen jezelf met de heerlijke geur van amberblokje Cinnamon, een warme, uitnodigende geur.

Ingrediënten: Musk Ambrette, Musk Xylol, Vanaline, Rose Powder, Essential Oil, Perfume base


Wat zijn amberblokjes met Rose geur?

Amberblokjes met Rose zijn kleine, rechthoekige harde stukjes gemaakt van hars dat uit bomen komt. Maar het bijzondere is de geur die eraan toegevoegd is, die "Rose" wordt genoemd.

Hoe ruiken ze?

De geur van rozen is een van de meest herkenbare en geliefde bloemengeuren ter wereld. Rozengeur wordt vaak omschreven als zoet, bloemig en rijk, met subtiele kruidige ondertonen. Hier zijn enkele van de belangrijkste geurkenmerken van rozen:

 1. Bloemig: De overheersende geur van rozen is natuurlijk bloemig. Het heeft een delicate, zoete en levendige bloemengeur die vaak als sensueel en romantisch wordt ervaren.
 2. Zoet: Rozengeur heeft een natuurlijke zoetheid die aangenaam en verleidelijk is. Het doet denken aan honing of suiker, maar op een subtiele manier.
 3. Fruitig: Soms heeft rozengeur lichte fruitige tonen, zoals hints van appel, peer of citroen. Deze fruitige ondertonen voegen een extra laag complexiteit toe aan de geur.
 4. Kruidig: In sommige gevallen kunnen rozen ook kruidige tonen hebben, zoals kruidnagel of nootmuskaat. Dit geeft de geur een warme en rijke dimensie.
 5. Groen: De groene geurnoten van rozenbladeren kunnen worden opgemerkt, wat bijdraagt aan de frisheid van de geur.

De geur van rozen is al eeuwenlang populair en wordt vaak gebruikt in parfums, cosmetica, en aromatherapie vanwege zijn aangename en verfijnde aroma. Er zijn verschillende soorten rozen met subtiele variaties in geur, waardoor de wereld van rozenparfums en geurproducten rijk en gevarieerd is.

Waarvoor kun je ze gebruiken?

Mensen gebruiken deze amberblokjes met Rose geur om ruimtes lekker te laten ruiken. Je kunt ze op een schaaltje leggen of ergens neerzetten waar lucht langs kan stromen. Wanneer de amber warm wordt, komt de Rose geur vrij en vult deze de ruimte met een frisse uitnodigende geur.

Sommige mensen vinden de geur zo fijn dat ze de blokjes in hun kledingkast leggen, zodat hun kleding lekker ruikt. Anderen gebruiken ze zelfs als natuurlijk parfum, door een klein stukje amber op hun huid te wrijven. Ruikt het amberblokje een beetje minder?

Schraap er dan een beetje schaafsel af met onze speciale mini rasp.

Gooi het schaafsel niet weg, je kunt het nog voor in je stofzuiger gebruiken. Je kunt ook wat van het schaafsel in een waxbrander/geurbrander leggen.

Let op! Het geurblokje zou vlekken op materialen of kleding kunnen veroorzaken. Er zit wax in, dat is vettig en kan smelten als het warm wordt. Zorg er dus altijd voor dat je het blokje op een schaaltje of bakje legt of in een zakje ophangt.
De geurblokjes zijn niet geschikt zijn voor consumptie, houd ze uit de buurt van kleine kinderen
.

Exclusief decoratie.