• Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
  • Volop Moederdag 2023 tips!
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!
  • Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
  • Volop Moederdag 2023 tips!
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!

Welkom in de winkel van Sandra, dé plek waar je unieke en bijzondere producten vindt om te delen, te verzenden of te gebruiken als decoratie. Onze collectie omvat een breed scala aan producten, zoals ansichtkaarten, wenskaarten, rouwkaarten, stickers, stationery en zelfs gnoom kerststickers! Hieronder vind je een uitgebreide tekst om je alles te vertellen over onze prachtige producten.

Ansichtkaarten en wenskaarten:

Bij CBeezzz hebben we een ruime selectie ansichtkaarten en wenskaarten die perfect zijn om je gedachten en gevoelens te delen met dierbaren. Onze kaarten zijn met zorg ontworpen en gedrukt op hoogwaardig papier, met oog voor detail en originaliteit. Of je nu een verjaardag, jubileum, huwelijk, geboorte of andere speciale gelegenheid viert, onze kaarten voegen een persoonlijk tintje toe aan je boodschap.

Een kaartje sturen is een prachtige manier om iemand te laten weten dat je aan hen denkt. In deze digitale wereld waarin we leven, heeft het versturen van een tastbare kaart een speciale betekenis en kan het een groot verschil maken in het leven van de ontvanger. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een huwelijk, een geboorte, een nieuwe baan, een condoleance of gewoon zomaar, een kaartje sturen is een uiting van zorg en genegenheid.

Bij CBeezzz begrijpen we het belang van een persoonlijk kaartje en bieden we een prachtige collectie ansichtkaarten aan voor verschillende gelegenheden. Onze ansichtkaarten zijn ontworpen met oog voor detail en zijn voorzien van unieke en inspirerende ontwerpen. Van schattige dieren en bloemen tot mooie landschappen, onze ansichtkaarten hebben voor elk wat wils.

Het versturen van een kaartje is eenvoudig en zorgt voor een warm gebaar. Je kunt een persoonlijke boodschap op de kaart schrijven om jouw gevoelens en wensen over te brengen aan de ontvanger. Het ontvangen van een handgeschreven kaartje kan iemands dag opvrolijken, een glimlach op hun gezicht toveren en hen laten weten dat ze speciaal zijn voor jou.

Dus waar wacht je nog op? Neem een moment om iemand te laten weten dat je aan hen denkt en stuur eens een kaartje. Bij CBeezzz hebben we een prachtige collectie ansichtkaarten om uit te kiezen en jou te helpen jouw gevoelens en wensen op een bijzondere manier over te brengen. Laat iemand zich speciaal voelen met een persoonlijk kaartje en maak hun dag nèt een beetje mooier.

Rouwkaarten:

Bij het verlies van een dierbare is het belangrijk om steun en medeleven te tonen. Onze rouwkaarten zijn met zorg ontworpen om te helpen bij het uiten van je condoleances op een respectvolle en betekenisvolle manier. Met serene ontwerpen en troostende woorden bieden onze rouwkaarten een manier om steun te betuigen en warmte te bieden aan degenen die rouwen. We begrijpen dat rouw een persoonlijk proces is en onze rouwkaarten zijn ontworpen met sensitiviteit en zorg om te voldoen aan de behoeften van degenen die een dierbare hebben verloren.

In moeilijke tijden bieden we ook producten voor troost en steun. Onze troostzakjes zijn gevuld met symbolische items zoals een cadeauzakje, een kaart, kaartenhouder, een stukje handgeschept groeipapier met engeltje en zaadjes, en een kaarsje om comfort en kracht te bieden aan iemand die het nodig heeft. Onze lichtpuntjes bestaan uit een kaart en een kaarsje om een warme en geruststellende sfeer te creëren. Ze zijn perfect om te gebruiken als een geschenk voor iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken of als een troostend element in jouw eigen ruimte.

Bij CBeezzz geloven we in de kracht van kleine details om jouw leven te verrijken. Onze producten zijn met zorg ontworpen en met liefde gemaakt om een glimlach op jouw gezicht te toveren en een speciale betekenis toe te voegen aan jouw momenten. Ontdek onze unieke stickers, stationery, gnoom kerststickers, troostzakjes en lichtpuntjes en laat jouw leven sprankelen met onze bijzondere producten.

Stickers:

Stickers zijn een geweldige manier om je persoonlijkheid te laten zien en je spullen te versieren! Bij CBeezzz hebben we een leuk assortiment stickers met unieke ontwerpen die je kunt gebruiken om je laptop, telefoon, notitieboekje, agenda, kleine cadeautjes en nog veel meer te personaliseren. We hebben stickers en raamstickers in thema's van Sinterklaas tot Kerst, Pasen en andere gelegenheidsstickers.

Sanncards