• Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!
  • Vanaf €15 Klarna afrekenen mogelijk!
  • Peg Dolls, edelsteen sieraden, woondecoratie en meer, uit 40 kleine bedrijven!
  • 06 36 36 60 75
  • Ook verzending naar België!

Bij CBeezzz zijn we gepassioneerd over het maken van prachtige edelsteen sieraden die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een positief effect hebben op welzijn en spirituele energie. Onze sieraden worden met de hand gemaakt van hoogwaardige edelstenen die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun helende eigenschappen.

Wat onze sieraden uniek maakt, is dat ze zijn opgeladen met Reiki-energie. Reiki is een eeuwenoude Japanse techniek voor het versterken van de levenskracht en het bevorderen van heling en welzijn. Door onze edelsteen sieraden te combineren met Reiki-energie, creëren we een krachtige combinatie van helende eigenschappen die kan helpen bij het in balans brengen van chakra's en het verbeteren van energiestromen.

Onze collectie omvat een mooi assortiment sieraden, waaronder edelsteen armbanden, edelsteen kettingen, edelsteen oorbellen en zelfs edelsteen beschermengeltjes, die allemaal zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen. Elk sieraad is uniek en met zorg en aandacht met de hand gemaakt, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een prachtig en betekenisvol sieraad draagt of cadeau geeft.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde of gewoon een mooi en betekenisvol sieraad wilt toevoegen aan jouw eigen collectie, bij CBeezzz hebben we voor iedereen een uniek en passend exemplaar. Bestel vandaag nog en ontvang jouw Reiki-opgeladen edelsteen sieraden snel en gemakkelijk thuis.

Bij CBeezzz streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling. Wij helpen je graag verder!


Bij DeesSeaAtelier vind je een uitgebreid assortiment stijlvolle handmade sieraden

met natuurlijke materialen zoals edelstenen,

parels, hout & keramiek.

Alle sieraden worden voor verzending middels Reiki opgeladen!

Hopelijk zit er een creatie bij die jou aanspreekt!