• Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
  • Volop Moederdag 2023 tips!
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!
  • Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
  • Volop Moederdag 2023 tips!
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!

Welkom op de pagina van Chantal bij CBeezzz. Hier vind je een brede selectie van o.a. babyproducten, waaronder bijtringen, BIBS fopspenen, kant en klare traktaties, geboortetraktaties, stickers en nog veel meer. Wij zijn er trots op dat we een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten voor jouw kleintje kunnen aanbieden.

Onze bijtringen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van uw baby te voldoen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Gemaakt van materialen die veilig zijn voor jouw baby om op te kauwen en te bijten, zijn onze bijtringen een must-have voor elke ouder.

Wij bieden ook een assortiment van BIBS fopspenen in verschillende maten en kleuren. Onze fopspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn ontworpen om het zuigen en kalmeren van uw baby te bevorderen. Met een ronde vorm en een zachte, flexibele speen, zijn onze BIBS fopspenen de perfecte keuze voor jouw kleintje.

Voor speciale gelegenheden bieden wij ook kant en klare traktaties en geboortetraktaties aan. Onze traktaties zijn stijlvol en smakelijk en bieden een gemakkelijke oplossing voor drukke ouders die weinig of geen tijd hebben om zelf traktaties te maken.

Ook zijn er juf en meester bedankjes om uit te kiezen, waaronder met tekst bedrukte bloempotjes, handzeep en handcrème. Onze juf en meester bedankjes zijn perfect voor het einde van het schooljaar, juffendag, of gewoon als een klein gebaar om je waardering te tonen. Alle bedankjes zijn met zorg en aandacht samengesteld om ervoor te zorgen dat ze een glimlach op het gezicht van de juf of meester toveren.

Chantal is ook uniek op onze website met haar voedingskaarten voor kersverse mama's. Deze kaarten zijn ontworpen om als geheugensteuntje voor mama's en hun baby's tijdens de borstvoedingsperiode te dienen. Onze voedingskaarten zijn een fijn hulpmiddel voor elke nieuwe moeder. Dit maakt de voedingskaart een praktisch en leuk kraamcadeau.

Bij CBeezzz zijn we toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige babyproducten en accessoires die zijn ontworpen om aan de behoeften van ouders en baby's te voldoen. Bekijk ons assortiment bijtringen, BIBS fopspenen, kant en klare traktaties, geboortetraktaties, juf bedankjes, stickers en nog veel meer. Bestel vandaag nog en ontdek de leukste en origineelste baby- en kinderproducten.

Chantal