• Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
  • Volop Moederdag 2023 tips!
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!
  • Vanaf €15 kun je nu ook met Klarna afrekenen!
  • Volop Moederdag 2023 tips!
  • 06 36 36 60 75
  • Wij verzenden ook naar België!
moederdag 2023,moederdagcadeau,moederdagtip,moederdagidee,moederdag,mothersday,mothersday gift,klein cadeautje

"Lieve Mam,

Ik zou je best wat vaker kunnen zeggen,

Hoe ongelooflijk veel ik van je hou

En hoe waanzinnig trots ik ben, dat ik een dochter ben van jou.

Lieve Mam,

Het lijkt misschien vanzelfsprekend maar,

Ik vind je een geweldig mens,

Ik ben dan ook heel blij dat jij mijn moeder bent.".

moederdag 2023,moederdagcadeau,moederdagtip,moederdagidee,moederdag,mothersday,mothersday gift,klein cadeautje,edelsteen armband,edelsteen ketting,waxbrander,droogbloemboeket,handwerktas,gelukspoppetje,peg doll,cadeau,houten wanddecoratie,edelsteen beschermengel,gelukspopje,telefoontasje,festivaltasje,scrunchie,kussen met tekst,handgeschilderde vaas

Moederdag is een dag waarop we onze moeders in het zonnetje zetten en bedanken voor alles wat ze voor ons doen. Maar waar komt deze bijzondere dag eigenlijk vandaan?

Het idee voor Moederdag ontstond in de Verenigde Staten in de late 19e eeuw. Ann Jarvis, een vredesactiviste uit West Virginia, wilde een dag creëren om haar moeder te eren die tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog voor de zieken en gewonden zorgde. Na de dood van haar moeder in 1905 zette Ann Jarvis zich in om van Moederdag een officiële feestdag te maken.

In 1914 werd Moederdag een officiële feestdag in de Verenigde Staten en inmiddels wordt het wereldwijd gevierd op verschillende data en manieren.

Persoonlijk

Net als veel anderen vier ik deze dag meestal met een speciale gezellige avondmaaltijd, waarbij we meestal kiezen voor iets lekkers uit de Chinese of Japanse keuken. Sushi is mijn favoriet!

Ik krijg ook eigenlijk altijd een mooie bos bloemen, waar ik, ondanks dat de verrassing er wel een beetje van af is, toch altijd weer blij van word. Daarnaast krijg ik vaak een persoonlijk cadeau dat echt bij mij past, zoals een lekker parfum, een gepersonaliseerd cadeautje, een mooie uitvergrootte foto of een sieraad. Het is fijn om te weten dat mijn gezin de tijd neemt om iets moois voor me uit te zoeken, dat echt bij mij past.

Ik ben benieuwd wat Moederdag 2023 voor mij inhoudt!

moederdag 2023,moederdagcadeau,moederdagtip,moederdagidee,moederdag,mothersday,mothersday gift,klein cadeautje,edelsteen armband,edelsteen ketting,waxbrander,droogbloemboeket,handwerktas,gelukspoppetje,peg doll,houten wanddecoratie,handgeschilderde vaas

In onze online shop in shop hebben we de leukste Moederdagcadeaus voor 2023 verzameld. Of je nu op zoek bent naar een uniek sieraad, of een gepersonaliseerd cadeau, wij hebben het allemaal!

Verras jouw moeder met een prachtige edelsteen ketting, edelsteen armband, een handgeschilderde vaas of een kussen met een leuke tekst. Wil je iets persoonlijks geven? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau, zoals een fotopuzzel of een gepersonaliseerde mok met jullie mooiste foto samen. Staat wat je zoekt er niet helemaal tussen, neem gerust contact met ons op, veel van onze partner bedrijven maken graag een Moederdagcadeau op maat.

Onze online shop in shop heeft voor elk budget een geschikt cadeau. Of je nu op zoek bent naar een klein gebaar of juist uit wilt pakken, bij ons vind je het perfecte Moederdagcadeau.

En het beste van alles? Je kunt jouw cadeau eenvoudig online bestellen en zelfs laten bezorgen bij jouw moeder thuis. Zo hoef je zelf niet op pad als dat bijvoorbeeld niet kan, en zorg je toch voor een onvergetelijke Moederdag voor jouw mama.

Dus waar wacht je nog op? Bekijk snel onze online shop in shop en verras jouw moeder met het perfecte Moederdagcadeau voor 2023!

moederdag 2023,moederdagcadeau,moederdagtip,moederdagidee,moederdag,mothersday,mothersday gift,klein cadeautje,edelsteen armband,edelsteen ketting,waxbrander,droogbloemboeket,handwerktas,gelukspoppetje,peg doll,kussen

Moederdag is in de loop der jaren steeds meer een commerciële gelegenheid geworden. Dat betekent echter niet dat we de dag niet meer kunnen waarderen om wat het echt betekent: het vieren van moeders en alles wat ze voor ons doen.

Sommige mensen hebben kritiek op de commerciële kant van Moederdag, omdat het draait om het kopen van cadeaus en het uitgeven van geld. Maar laten we niet vergeten dat deze dag ook dé gelegenheid is om onze waardering en liefde te tonen aan de belangrijkste vrouw in ons leven. Het gaat erom dat we onze moeders laten zien hoe speciaal ze zijn en hoeveel we van ze houden.

Natuurlijk inclusief; oma's, bonusmama's en schoonmama's, of misschien die lieve alleenstaande mama, die ook wel een extra schouderklopje verdient.

Dus hoewel Moederdag tegenwoordig zeker een commercieel aspect heeft, is het belangrijk om te onthouden waarom we deze dag vieren en om onze dankbaarheid en liefde te tonen op welke manier dan ook. Of je nu een duur cadeau geeft of simpelweg een liefdevol gebaar maakt, het belangrijkste is dat je moeder weet hoeveel ze voor je betekent.

Heb je na het lezen en zoeken in de webshop misschien een vraag over een product, zoek je iets speciaals, of wil je iets aan ons kwijt?

Vul gerust onderstaand formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Moederdag 2023